Esenyurt'ta silahlı kavga: 3 ölü

Esenyurt'ta bir inşaatın sahipleri arasında çıktığı belirtilen silahlı kavgada, 3 kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Alınan bilgiye göre, Saadetdere Mahallesi 66. Sokak'taki inşaatın akraba oldukları öğrenilen sahipleri arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. S.N, T.N, S.N. ve T.N. kardeşler ve kuzenleri Dinçer, Ferhat ve Fettah Teker kardeşler ile onların amcaoğulları Hatip Teker'in karıştığı kavgada silah kullanıldı.

Kavgada Teker kardeşler ile Hatip Teker ağır yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, S.N, T.N, S.N. ve T.N. olay yerinden kaçtı.

Yaralılardan Fettah, Hatip ve Dinçer Teker ambulansla Avcılar'daki özel bir hastaneye kaldırılırken, Ferhat Teker olay yerinde hayatını kaybetti. Hastanede tedavi altına alınan Hatip ve Dinçer Teker de müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Fettah Teker'in tedavisi devam ederken, cenazeleri almak için gelen yakınlarından bazıları, hastanenin önünde sinir krizi geçirdi. Olay yerinde incelemelerde bulunan polis ekipleri, kaçan şüphelilerin yakalanması için bölgede geniş çaplı arama başlattı.

İnşaatın karşısında oturan Servet Horasan, silah seslerini duyduğunda evinde bulunduğunu belirterek, dışarı çıktığında bir kişinin yerde yattığını, bir kişinin de boynunu tuttuğunu söyledi.

Bir kişinin de parmağından yaralandığını gördüğünü anlatan Horasan, sadece iki kişinin yaya olarak kaçtığını gördüğünü anlattı.

Öte yandan hayatını kaybedenlerin yakınları, kavgaya karışan kişilerin önceden inşaat işçisi olduklarını, beraber finanse ettikleri Esenyurt'taki inşaatta aralarında başlangıçtan beri maddi konularda anlaşmazlık bulunduğunu öne sürdü, kavganın da bundan kaynaklanmış olabileceğini ifade etti