Eureko, Hollanda'daki başkonsolosluğun ana ortağı oldu

Ortaklık sonucu, öğrenci staj ve değişim programlarının oluşturulabilecek, kültürler arası etkileşimin sağlanacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
İSTANBUL - Eureko,  Hollanda-Türkiye arasındaki ticari ilişkilerin güçlendirilmesi için Hollanda'da açılan Türkiye Fahri Başkonsolosluğu'nun ana ortağı oldu.
Eureko'dan yapılan açıklamada, Hollanda-Türkiye arasındaki ticari ilişkilerin güçlendirilmesi, öğrenci staj ve değişim programlarının oluşturulması, kültürler arası etkileşimin sağlanması için Hollanda'da açılan Türkiye Fahri Başkonsolosluğu'nun ana ortağı olduğu belirtildi.
Konuya ilişkin bir değerlendirmede bulunan Eureko Yönetim Kurulu Başkanı Willem Van Duin, Eureko'nun uluslararası stratejisinde Türkiye'nin önemli bir pozisyona sahip olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:
"Türkiye 71 milyonluk genç nüfusuyla sigorta sektörü için büyüme potansiyeli yüksek, önemli bir pazar. Fahri Başkonsolosluğa desteğimizle ticari bir ortak olarak Türkiye'ye duyduğumuz ilgiyi vurgulamak ve iki ülke arasında iyi ilişkilerin tesis edilmesine katkıda bulunmak istiyoruz.
Türkiye'deki yatırımlarımız Hollanda'daki şirketlerimizi de güçlendiriyor. Türkiye'de Eureko Sigorta ve Garanti Emeklilik'in yeni iletişim teknolojilerini kullanarak yürüttükleri müşteri ilişkileri yönetiminden çok şey öğrendik. Biz de onlarla sosyal güvenlik ve sağlık alanındaki sistem reformuna ilişkin deneyimimizi paylaştık. Hollanda ve Türkiye'deki şirketlerin Eureko çatısı altında son derece verimli bir işbirliği sağladığını izlemekten mutluluk duyuyoruz."
Bu konularda ilginizi çekebilir