Eurobank Tekfen, Mersinli işadamına kaynak sağlayacak

MTSO ile Eurobank Tekfen arasında kredi protokolü imzalandı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

MERSİN - Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ile Eurobank Tekfen arasında MTSO üyelerini kapsayan kredi protokolü imzalandı.

MTSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, oda binasında düzenlenen imza törenine, MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut, yönetim kurulu üyeleri Murat Karteper ve Kasım Tanrıöver ile Eurobank Tekfen Perakende Bankacılık Bölge Müdürü Önder Kıraytun ve Eurobank Tekfen Mersin Şube Müdürü Muharrem Tarhan katıldı. Aşut, imzalanan protokolün pazarın daraldığı bu dönemde Mersinli tüccar ve sanayici için hayırlı olacağını belirtti.

Pazar daralması yaşanan dönemde imzalanan protokolün oda üyelerine bir nebze de olsa nefes aldıracağını vurgulayan Aşut, protokolün ayrıca bölge için de destek olacağını kaydetti.

Eurobank Tekfen Perakende Bankacılık Bölge Müdürü Kıraytun, oda üyelerine "Oda Anlaşmaları Özel Paketi" ile bankacılık hizmetlerinde özel avantajlar sunulacağını belirtti.

Hedeflerinin oda üyelerinin finansman ihtiyaçlarını karşılarken, nakit akışının takibini kolaylaştırmak olduğunu ifade eden Kıraytun, şunları kaydetti:

"Protokol çerçevesinde ticari taksitli kredilerde aylık bazda yüzde 0,25 puan indirimi, rotatif kredilerde ise özel fiyatlamalar yapıyoruz. Çek karnesi için başvuran ilk 25 müşterinin çek karnesi masrafsız, diğer tüm müşterilerin ilk çek karnesi masrafsız olacak. Ayrıca bankamıza, üyeler tarafından yönlendirilen her yeni üye için üyenin kullandığı Rotatif Kredi'de yüzde 25 puan indirimi yapacağız."

Bu konularda ilginizi çekebilir