Eurobank Tekfen'den KOTO üyelerine kredi

Eurobank Tekfen, Kocaeli Ticaret Odası üyelerine sağlanan kredilerde 48 ay vade sunabilecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

KOCAELİ - Eurobank Tekfen ile Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) arasında üyelere uygun şartlarda kredi sağlanması amacıyla protokol imzalandı.

KOTO'daki imza töreninde açıklama yapan, Eurobank Tekfen İzmit Şube Müdürü M. Şamil Devrim, KOBİ'lere yönelik çalışmalara 2009 yılının ikinci yarısından itibaren hız verdiklerini, işletme bankacılığı uzman kadrosunu da genişlettiklerini bildirdi. KOBİ'lere ulaşırken hem firmaların hem ortaklarının nakit akışına destek olup finansal çözümler bulduklarını anlatan Devrim, şunları söyledi:

"Oda Anlaşmaları Özel Paketi ile bankacılık hizmetlerine özel avantajlar sunuluyor. Bu avantajlar her firmanın finansman ihtiyacına uygun ve avantajlı faiz oranlarını kapsıyor. 2009 yılı sonunda Kredi Garanti Fonu ile Hazine Garantili Kredi Fonu kapsamında kullanılacak kredilere aracılık etmeye imza atan ilk bankalardan biri olan Euro Tekfen'in Oda üyelerinin ihtiyaçlarına göre yönlendirilmesi ve danışmanlık desteği verilmesi konusundaki çalışmaları tamamladı.

Eurobank Tekfen KOBİ'lerin verimlilik sorunlarının giderilmesi, dış pazarlarda rekabetçi üstünlük sağlamaları, üretimlerini artırarak büyümeleri ve kurumsal yapılarını güçlendirmelerine yönelik stratejilerin geliştirilmesine katkı sağlamayı hedefliyor."

KOTO Başkanı Halil İbrahim Keleş de oda üyelerine uygun şartlarda kredi sağlanması yönünde bankalarla protokol anlaşmalarının devam ettiğini bugün de Eurobank Tekfen ile protokol imzalanacağını söyledi. Anlaşmalar gereği sağlanan kredilerin 48 ay vadeli de olabildiğini belirten Keleş, üyelerin kredi avantajlarından yararlanmalarını da istedi.

Açıklamaların ardından Devrim ile Keleş protokolü imzaladı.

Bu konularda ilginizi çekebilir