Fenerbahçe Ülker 6'da 6 peşinde

Basketbol THY Avrupa Ligi'ndeki ilk 5 maçını kazanan sarı-lacivertli takım, yarın konuk edeceği Ukrayna temsilcisi Budivelnik Kiev'i de mağlup ederek galibiyet serisini 6'ya çıkarmayı hedefliyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Basketbol THY Avrupa Ligi A Grubu'nda ilk yarıyı 5 galibiyetle namağlup lider olarak tamamlayan Fenerbahçe Ülker, yarın konuk edeceği Ukrayna'nın Budivelnik Kiev ekibini de mağlup ederek galibiyet serisini 6'ya çıkarmayı hedefliyor.  

Ülker Sports Arena'daki karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. 

Ligin ilk yarısındaki maçların tamamını kazanan sarı-lacivertli ekip, Ukrayna temsilcisini yendiği takdirde hem liderliğini, hem de namağlup unvanını sürdürecek. 

Fenerbahçe Ülker, yarınki rakibi Budivelnik Kiev'i ilk maçta deplasmanda 102-84'lük skorla yenmişti. Bu galibiyetin moraliyle sezona başlayan sarı-lacivertli ekip daha sonra sırasıyla Barcelona, CSKA Moskova, Partizan NIS ve Nanterre ekiplerini mağlup etme başarısı gösterdi.  

Sarı-lacivertli ekibin yarınki rakibi Budivelnik Kiev ise grupta sadece bir galibiyet alabildi. Sırbistan'ın Partizan NIS takımını 74-69 yenerek tek galibiyetini alan Ukrayna temsilcisi, diğer 4 karşılaşmadan mağlup ayrılarak ilk yarıyı sayı averajıyla son sırada tamamladı.  

Bu konularda ilginizi çekebilir