Fenerbahçe'de hesap günü yarın

Yıllık Olağan Mali Genel Kurul Toplantısında 2010 yılı için hazırlanan 345 milyon liralık bütçe tasarısı üyelerin onayına sunulacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Fenerbahçe Kulübünün yıllık Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı yarın yapılacak.

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde çoğunluk aranmaksızın gerçekleştirilecek toplantı saat 10.30'da başlayacak.

Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu faaliyet raporlarının okunmasının ardından üyeler, raporlar hakkında görüşlerini açıklayacak.

Toplantıda daha sonra, Yönetim Kurulunun, tüzüğün 19. maddesi gereğince Profesyonel Futbol Şubesi hesaplarının ve Denetleme Kurulunun ibrası için oylama yapılacak.

2010 yılı için hazırlanan 345 milyon liralık bütçe tasarısının oylamasının ardından, Futbol Federasyonu delegeleri ile diğer özerk federasyonların genel kurul delegelerinin seçimi, stadın bitişiğinde yapılması planlanan Kenan Evren Lisesi ve Ataşehir'deki "Fenerbahçe Salon" projeleriyle ilgili görüşme ve görüşmeler sonunda ortaya çıkacak modellerin yapılacak genel kurula sunulması ve projeler oluşturma konusunda Yönetim Kuruluna yetki verilmesi için oylama yapılacak.

Fenerbahçe Üniversitesi için kulübün kurucusu olduğu Fenerbahçe Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfına yasanın öngördüğü maddi varlığın kulüp tarafından sağlanması ya da bağışlanması konusundaki oylamanın ardından da Düzce Topuk Yaylası'nda ve Şile yolu Sazakçeşme mevkisinde kulübe tahsis edilen taşınmazlarla ilgili her türlü proje uygulama, inşaat yapma, yaptırma ve bunlar için gerekli finansmanı temin etme gibi hususlarda yönetime yetki verilmesi oylamasına geçilecek.

Toplantı, kulüp için gerekli görülen her türlü gayrimenkul yatırımlarının yapılması için, satın alma, kiraya verme, intifa, irtifak gibi her türlü ayni hak tesisi, uzun ya da kısa dönemli kiralama gibi konularda Yönetim Kuruluna yetki veren oylama ile Disiplin Kurulu kararıyla hakkında 2 yıl geçici ihraç cezası verilen İzak Halet'in bu kararın kaldırılması için tüzüğün 67. maddesi uyarınca yaptığı başvurunun görüşülmesinin ardından tamamlanacak.

Bu konularda ilginizi çekebilir