Feshane Yenikapı'ya taşınıyor

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş, Feshane'yi, Yenikapı'da 9 bin metrekarelik yeni bir alana taşıyacaklarını açıkladı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Feshane'de düzenlenen "Karabük Tanıtım Günleri" etkinliğinde yaptığı konuşmada, İstanbul'un, dünyanın 117 ülkesinden daha büyük bir ekonomiye sahip söyledi.

Topbaş, İstanbul'un Avrupa'nın 23 ülkesinden nüfus bakımından büyük olduğunu ve bu nedenle Türkiye'nin mozaiği konumundaki şehirde her ilden insan yaşadığını hatırlattı.

Tanıtım günlerinin yapıldığı Feshane'nin yeni yerine taşınacağını ifade eden Topbaş, şöyle konuştu:

"Organizasyonlar sebebiyle çevrede trafik sorunu fazlasıyla yaşanıyor. Halkımızı mağdur etmemek adına gelecek dönem Feshane'yi farklı bir alana taşıyacağız. Feshane'yi, Yenikapı'da kapalı alanı 9 bin metrekare olan alana taşıyarak bu tür organizasyonları çok daha güzel yapma fırsatı bulacağız. Böylece daha geniş bir alanda bu tür etkinlikleri düzenleyeceğiz. Ülkemizin değerlerini yapacağımız bu alanda sergileyerek, tüm dünyaya yansıtacağız. Bu organizasyonlar bizi biz yapan değerleri hatırlamak ve bu değerleri gelecek nesillere aktarabilmek adına önemli."

Bu konularda ilginizi çekebilir