Fiat Freemont için geri sayım başladı

Chrysler Grubu ortaklığıyla geliştirilen ilk Fiat markalı model "Fiat Freemont" Cenevre Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - İtalyan otomotiv üreticisi Fiat Grubu'nun Chrysler Grubu ile yaptığı işbirliğinin önemli simgelerinden biri olan ve Dodge Journey temel alınarak geliştirilen Fiat Freemont için geri sayım başladı.

Bu yıl 81'incisi düzenlenecek olan Cenevre Otomobil Fuarı'nda uluslararası tanıtımı yapılacak olan Fiat Freemont'un kabin içi detaylarını ortaya koyan ilk fotoğraflar da gün ışığına çıktı.

Yeni Fiat Freemont, lüks kabin içi detayları, 3 koltuk sırasında 7 kişiye varan oturma kapasitesi ve 1461 litreye varan yükleme alanıyla da ön plana çıkıyor. 

Özellikle Fiat Freemont'un yeni gösterge paneli, farklılıklar içeren orta konsol ve krom ögelerin kullanıldığı kokpit paneli dikkati çeken unsurlar arasında yer alıyor. Fiat Freemont, kapıların 90 derece açılması sayesinde kolayca erişilebilen ve geniş koltuklardan oluşan gerçek üçüncü oturma sırası ve standart 7 adet koltuğuyla maksimum genişlik, konfor ve çok yönlü kullanım imkanı sunuyor.

Fiat Freemont'ta, Fiat PowerTrain tarafından geliştirilen iki adet turbo dizel motor öncelikli olarak ön plana çıkıyor. Araçta kullanılan 2.0 litre silindir hacimli 140 HP ve 170 HP'lik 4 silindirli turbo dizel motorlara alternatif olarak, Chrysler Grubu'nun Pentastar serisi 276 HP'lik V6 benzinli motoru, Fiat Freemont'un tek benzinli güç ünitesi olarak görev yapacak.

Bu konularda ilginizi çekebilir