Fiat yeni kampanyaya start verdi

Şirket 2011 modellerini şimdi satın alıp Ocak 2011'den itibaren geri ödeme imkanı sunan yeni bir kampanya başlattı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Fiat Otomobil ve Fiat Ticari Araçlar, 2011 modellerini şimdi satın alıp 4 ay ötelemeli taksit avantajıyla Ocak 2011'den itibaren geri ödeme imkanı sunan yeni bir kampanyaya start verdi.

Konuya ilişkin yapılan açıklamada, Koç Fiat Kredi desteğiyle kanalıyla hayata geçirilen kampanya ile satın alma tercihini Fiat Linea, Fiat Punto Evo, Fiat Bravo, Fiat Fiorino, Fiat Scudo ve Yeni Fiat Doblo gibi Fiat modellerinden yana kullanacak olan müşterilere, araçları hemen teslim edilirken ödemeye ise Ocak ayında başlayabilme ayrıcalığı sunuluyor.

31 Ağustos'a kadar sürecek yeni bir kampanyaya start veren Fiat Otomobil ve Fiat Ticari Araçlar, 2011 model otomobil ve hafif ticari araç modellerini Ağustos ayından satın alabilme ve Ocak 2011'den itibaren ödemeye başlayabilme imkanı sunuyor.

Koç Fiat Kredi desteğiyle Fiat Finans kanalıyla hayata geçirilen kampanyadan satın alınacak araç bedelinin minimum yüzde 30'unu peşin olarak ödeyen müşteriler yararlanabiliyor.

"Şimdi Al, Ocak'ta Ödemeye Başla" sloganıyla hazırlanan kampanya kapsamında 5 bin 600 liralık peşinatla 13 bin liralık kredi kullananlara ayda 391 liralık taksit ve toplam maksimum 48 ay vadeyle "ötelemeli geri ödeme" imkanı sunuluyor.

Fiat Linea'dan Fiat Bravo'ya, Fiat Fiorino'dan, Yeni Fiat Doblo'ya kadar tüm Fiat model ailesi için uygun peşinat ve uzun vade alternatifinin yanında eşit ödemede anahtar teslim fiyatının yüzde 100'üne sıfır peşinatla kredi kullanma imkanı da ayrıca sağlanıyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir