Fiat'tan, Autoshow fuarına özel indirim

Şirket, yüzde 16'ya varan oranlarda indirimler sunan kampanya başlattı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Fiat, 13. Uluslararası Otomobil Fuarı Autoshow dolayısıyla yüzde 16'ya varan oranlarda indirimler sunan kampanya başlattığını duyurdu.

Konuya ilişkin yazılı açıklamada, bugünden itibaren 7 Kasım 2010 tarihine kadar tüm ülkede geçerli olacak kampanyada, bütün Fiat modelleri için yüzde 16'ya ulaşan oranlarda indirimler sunulduğu belirtildi.

Autoshow'a özel düzenlenen kampanyadan faydalanmak isteyen müşterilerin "KAYIT AD SOYAD İL İLÇE" bilgilerini aralarında birer boşluk bırakarak "0532 444 22 55"e mesaj atması gerektiği, kayıt sonrasında müşterilerin cep telefonuna SMS olarak gönderilecek "Autoshow Şifresi" ile Fiat showroomlarına başvurabilecekleri kaydedildi.

Fiat Marka Direktörü Okan Baş, açıklamada yer verilen değerlendirmesinde şunları ifade etti:

"Son 5-6 aydır stabil bir durumda büyüyen otomobil pazarının gelişimine ve satışlara olumlu ivme kazandırmasını içtenlikle öngördüğümüz bu fuar, tam da Kurban Bayramı öncesinde müşterilerin otomobil alımını daha da teşvik edecektir. Fiat markası olarak fuar boyunca gündemde otomotivin başrol oyuncusu olarak sahne alacak olmasının, kasım ayı satışlarına pozitif anlamda daha fazla ivme kazandırmasını bekliyoruz. Uluslararası nitelikte olmasıyla bir kez daha ön plana çıkacak olan bu önemli fuar kapsamında Fiat olarak yaptığımız özel indirim kampanyasıyla otomobilseverlerin satın alma süreçlerine olumlu katkı sağlayacağımıza inanıyoruz."

Açıklamada, satın alma tercihini Fiat markalı otomobillerden veya Fiat Fiorino, Fiat Doblo Classic ve yeni Fiat Doblo'dan yana kullanacak tüm müşterilere 3 yıl veya 150 bin kilometre garantinin de standart olarak hediye edildiği bildirildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir