Fiat'tan Miles&Smiles üyelerine indirim

Miles&Smiles üyeleri Fiorino Combi ve Fiat Doblo Combi'de anahtar teslim satış fiyatı üzerinden 500 lira indirim kazanıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Fiat Türkiye, Fiorino Combi ve Fiat Doblo Combi modellerini satın alacak Miles&Smiles üyelerine anahtar teslim satış fiyatı üzerinden 500 lira ekstra indirim avantajı sağlıyor.

TOFAŞ'tan yapılan açıklamaya göre, Türk Hava Yolları (THY) ve Fiat Türkiye, özel yolcu programı Miles&Smiles üyelerine Fiat markalı otomobiller ve hafif ticari araçlar satın aldıklarında özel indirimler sunan ve bonus mil kazanmalarını sağlayan ortak kampanyasının son haftasında daha özel fırsatlar sağlıyor.

31 Aralık'ta sona erecek yılın son kampanyasında Fiat markalı otomobil modelleriyle Fiat Fiorino Combi ve Fiat Doblo Combi modellerini satın alacak Miles&Smiles üyelerine anahtar teslim satış fiyatı üzerinden 500 lira ekstra indirim avantajı sağlanıyor.

Bununla birlikte kampanya süresince Fiat markalı otomobil ve söz konusu hafif ticari araç modellerini satın alan Classic kart sahipleri 20 bin bonus mil; Classic Plus kart sahipleri 25 bin bonus mil; Elite kart sahipleri 30 bin bonus mil ve Elite Plus kart sahipleri ise 35 bin bonus mil kazanabiliyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyen Miles&Smiles kart sahiplerinin aracını satın almadan önce 444 22 55 numaralı Fiat Çağrı Merkezi'ni arayıp kampanyaya kaydını yaptırmaları gerekiyor. Bu işlemin ardından Türkiye çapında yaygın Fiat bayilerinden herhangi birinden araç satın alımı öncesinde kampanya dahilinde sunulan indirim avantajından yararlanmak mümkün olabiliyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyen Miles&Smiles üyelerinin hesaplarına işlenmiş en az bir uçuş bulunması gerekiyor. Kayıtlı uçuşun Türk Hava Yolları veya Star Alliance hava yollarından herhangi biri ile gerçekleştirilmiş olması yeterli bulunuyor.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir