G-20 öncesi merkez otelde önemli değişiklik!

Antalya Belek’te 15- 16 Kasım’da G-20 Zirvesi’nin yapılacağı Regnum Carya Golf & SPA Resort’ta genel müdür dahil 8’i üst düzey yönetici olmak üzere 20 kişinin işine son verildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Dünya nüfusunun yüzde 66’sı, ekonomisinin ise yüzde 90’ına sahip 20 ülke liderinin biraraya geleceği 10’uncu G-20 Zirvesi, dönem başkanlığını üstlenen Türkiye’nin ev sahipliğinde 15- 16 Kasım tarihlerinde Antalya’nın Serik İlçesi’ndeki dünyaca ünlü turizm merkezi Belek’te yapılacak.

ABD Başkanı Barack Obama, Çin Halk Cumhuriyeti Devlet Başkanı Xi Jinping, Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Japonya Başbakanı Shinzo Abe, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, İngiltere Başbakanı David Cameron gibi dünya liderlerinin katılacağı zirvenin yapılacağı merkez otelde, zirve öncesi büyük değişim yaşandı.

Genel müdür dahil 20 kişi çıkarıldı

G-20’nin gerçekleştirileceği ve bu yönde büyük yatırımlar ve güvenlik önlemleriyle donatılan Regnum Carya Golf & SPA Resort Hotel’de 3 yıldır genel müdürlük görevini yürüten Hakan Duran, Genel Müdür Yardımcısı Murat Konuk, Ön Büro Müdürü Haluk Kral, Satış ve Pazarlama Müdürü Çağsal Kılıçkaya, Satın Alma Müdürü Hüseyin Kandemir, resepsiyon müdürü ve 2 ön büro müdür yardımcısının da aralarında bulunduğu toplam 20 kişinin işine son verildi.
 
"Nedeni yeni yapılanma"

İşine son verilen Genel Müdür Hakan Duran, otel patronlarının yeni yapılanmaya karar verdiğini belirtti. Yeni yapılanma kapsamında eylül ayı sonunda otelden ayrılacaklarını kaydeden Duran, işten çıkarılışlarının G20 Zirvesi ile ilgili olmadığını dile getirdi.

Duran, "Otel, geçenlerde en iyi otel seçilmişti. Doluluklar yüksek ve herhangi bir sorun yoktu. Bazı dönemlerde kan değişikliği gerekebiliyor. Eylül sonuna kadar da izinlerim var, onları kullanıyorum" dedi.

Yeni genel müdür Geylan Dursunoğlu oldu

Otelin yeni genel müdürlük görevine ise Geylan Dursunoğlu getirildi. KKTC’de Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde Turizm İşletmeciği bölümünden mezun olan, sektörde birçok otelde üst düzey görevler yürüten Dursunoğlu, Hilton Dalaman Golf Resort Camp; SPA’nın Genel Müdürlüğü’nü yapmıştı. Dursunoğlu, yeni görevine 1 Ekim’de başlayacak.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir