Garanti Masters'a 'en iyi özel bankacılık' ödülü

Şirket, Financial Times Grubu'nun dergileri The Banker ve PWM tarafından Türkiye'de en iyi özel bankacılık ödülünü aldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Garanti Masters'a, The Banker ve Professional Wealth Management (PWM) tarafından "en iyi özel bankacılık" ödülü verildi.

Garanti'den yapılan yazılı açıklamada, Garanti Masters Özel Bankacılığın, Financial Times Grubu'nun dergileri The Banker ve PWM tarafından "2010 Global Özel Bankacılık Ödülleri" kapsamında Türkiye'de en iyi özel bankacılık ödülünü aldığı, özel bankacılık alanında varlık yönetimindeki mükemmellik standartlarını belirleyen kuruluşlara verilen ödüle "ilk defa" Türkiye'den bir bankanın layık görüldüğü bildirildi.

The Banker ve PWM tarafından ilki geçen yıl düzenlenen ödülün adaylarının sürdürülebilir, uzun vadeli karlılıkları ve varlıklı müşterilere verdikleri tavsiyelerine göre değerlendirildiği, kuruluşların ayrıca geliştirdikleri iş modeliyle finansal kriz sonrası ortama uyum sağlama kabiliyetleriyle de değerlendirmeye alındığı belirtildi.

Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen, düşen faiz ortamının özellikle bilinçli yatırımcıların alternatif yatırım ürünlerine ilgisini ve deneyimli kurum ve kişilerden finansal danışmanlık hizmetleri alma ihtiyacını artırdığını vurguladı.

Özen, Garanti Masters Özel Bankacılık olarak sadece gerçek kişilerin 4,7 milyar dolarlık varlığını yönettiklerini bildirdi.

 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir