Garanti müsterileri 'Boğaz'ı bedava geçecek

Garanti Trink özelliği olan Bonus Trink, GS Bonus, Money Card, Shop&Miles ve Extragenç gibi kartlara sahip İstanbullular, yarın Dentur teknelerini ''bedava'' kullanabilecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Garanti Bonus Card, 10. yaşını kutlayacağı yarın, Dentur tekneleriyle İstanbul Boğazı'nı bedava geçme olanağı sunuyor.

Bankadan yapılan yazılı açıklamaya göre, Garanti Trink özelliği olan Bonus Trink, GS Bonus, Money Card, Shop&Miles ve Extragenç gibi kartlara sahip İstanbullular, Kabataş-Beşiktaş-Üsküdar hattında hizmet veren Dentur teknelerini "bedava" kullanabilecek.

Köprülerden geçiş de ücretsiz

Aynı zamanda, tüm İstanbullular'a, bayramlarda olduğu gibi yarın saat 23.59'a kadar, Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprülerinden ücret ödemeden geçme olanağı sağlanıyor.

Ulaştırma Bakanlığının destek ve izniyle, devlet kuruluşları haricinde ilk kez bir özel sektör firması tarafından yapılan "bedava köprü geçişi" uygulamasından, Bonus Card sahiplerinin yanı sıra tüm İstanbullular yararlanabilecek.

Garanti Bankası, yaklaşık 1,5 milyon kişinin köprülerden bedava geçmesi beklenen yarın Eskişehir, Diyarbakır, Samsun ve Ayvalık'taki toplu ulaşımı da, "Trink" özelliği olan kart sahipleri için 20 Mayıs'a kadar ücretsiz yapacak.

Boğazı geçmek için Dentur teknelerini kullanan ve Eskişehir, Diyarbakır, Samsun ve Ayvalık'ta şehir içi yolculuk yapan Trink özellikli kart sahiplerine, yarın 4 kez ücretsiz ulaşım hakkı sağlarken, kampanya 20 Mayıs'a kadar devam edecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir