Garanti'nin 'e-Trader'ı internet şubesinde

İnternet şubesinden hisse senedi ve VOB piyasalarını izlenebilecek, alım-satım işlemleri anında gerçekleştirilebilecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
İSTANBUL - Garanti Bankası, "e-Trader" hizmetini, internet şubesi müşterilerinin kullanımına sundu. 
Garanti Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, müşteriler, www.garanti.com.tr adresindeki internet şubesinden ulaşılabilen hizmet kapsamında, hisse senedi ve VOB piyasalarını izleyerek, alım-satım işlemlerini anında gerçekleştirecek, hisse senedi yüzeysel verilerini izleyebilecek, geçmiş veriler üzerinden teknik analiz yapabilecek, dünya endeksleri, kur bilgileri ve piyasa haberlerine anlık olarak ulaşabilecek. 
İnternet Şubesi müşterileri, Apple Store'dan ücretsiz olarak indirilebilen bir uygulamayla, e-Trader'a iPhone'larından da ulaşabilecek.
Konuyla ilgili bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ali Fuat Erbil, şunları kaydetti:
"Teknolojinin bize sağladığı tüm imkanlardan yararlanarak tasarladığımız yeni hizmetlerle, müşterilerimizin ihtiyaçlarına uygun çözümler üretiyoruz. Bu amaçla, müşterilerimizin piyasa bilgilerine anında ulaşabileceği, portföyleriyle entegre bir şekilde anında hisse senedi ve VOB alım-satım işlemi emri verebileceği bir platform oluşturduk. Devreye alındıktan sonra çok kısa zaman içerisinde e-Trader'ı 15.000 kişi, iPhone uygulamasını ise 7.000'in üzerinde müşteri kullanmaya başladı. e-Trader ile internet ve mobil iletişim alanında bir yenilik daha başlatıyor, yatırımın giderek önem kazandığı günümüzde, tüm müşterilerimizi bu hizmetten etkin yararlanmaya davet ediyoruz."
Bu konularda ilginizi çekebilir