Gayrimenkullerini internetten satacak

Bank Asya, gayrimenkulleri e-ihale yöntemi ile internet üzerinden satışa çıkarıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Bank Asya, aralarında konut, işyeri, fabrika ve arsaların da bulunduğu gayrimenkullerin satışını internet sitesi üzerinden yapmaya başladı.

Bank Asya açıklamasına göre Banka, Türkiye genelindeki 43 ilde gerçekleştirdiği gayrimenkul satışlarında yeni bir uygulamaya geçti.

Aralarında konut, işyeri, fabrika ve arsaların da bulunduğu gayrimenkulleri e-ihale yöntemi ile internet üzerinden satışa çıkaracak olan Bank Asya, 21 Şubat 2012 tarihine kadar talepleri toplayacak.

Katılımın herkese açık olduğu ihale, ''bankasya.com.tr'' sayfasında yer alan satılık gayrimenkuller linkinden veya ''http://bankasya.intengo.com'' adresinden gerçekleştirilebilecek.

Başta İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa olmak üzere Türkiye'nin birçok ilinde bulunan gayrimenkuller, Bank Asya'nın internet sitesi üzerinden alınan teklifler doğrultusunda en yüksek teklifi veren kişilere satılacak.

Bank Asya Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Beyaz, konuya ilişkin değerlendirmesinde, bankaların zorunlu olarak edindikleri gayrimenkullerin satışında mevzuatın izin verdiği ölçüde açık teklif toplama, pazarlık, açık artırma, müzayede, kapalı teklif isteme gibi farklı yöntemleri denediklerini belirterek, daha fazla kişiye kısa süre içerisinde ulaşma, daha şeffaf olma ve tüm alıcılara eşit hak tanımak için bu yöntemi uygulamaya aldıklarını kaydetti.

(AA)

Bu konularda ilginizi çekebilir