Genesis, E segmentinde en kaliteli otomobil seçildi

Hyundai Genesis alt lüks segmentinde birinci olarak Avrupa ve Amerika'nın en önde gelen markalarının araçlarını geride bıraktı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Bağımsız değerlendirme kuruluşu Strategic Vision'ın gerçekleştirdiği Toplam Kalite Araştırmasında, Hyundai Genesis'in, "Alt Lüks Segmenti"nin (Türkiye'de E-Segmenti) en kaliteli otomobili seçildiği belirtildi.

Hyundai'den yapılan açıklamada, Hyundai Genesis'in alt lüks segmentinde birinci olarak Avrupa ve Amerika'nın en önde gelen markalarının araçlarını tekrar geride bıraktığı belirtildi.

2009 yılının eylül, ekim ve kasım ayında alınan 2010 model araçların değerlendirildiği araştırmada, yeni araç sahiplerine, araçlarını satın alırken ve kullanırken karşılaştıkları problemlerle ilgili sorular yöneltildiği kaydedilen açıklamada, cevaplara göre araçların puanlarının hesaplandığı ve yerlerinin belirlendiği, kendi segmentinde en az sorun çıkarıp en yüksek puanı toplayan Genesis'in segmentinde birinci seçildiği bildirildi.

Açıklamada değerlendirilmesine yer verilen Strategic Vision Başkan Yardımcısı Chris Chaney, "Hyundai Genesis, lüks özellikleri ve etkileyici fonksiyonelliğiyle alt lüks segmentte, hatta bir üst sınıf olan lüks segmentteki araçlara bile büyük bir üstünlük sağlayarak çok sağlam temellere dayanan bir kalite değeri elde etti" dedi.

Hyundai Motor Amerika Ürün Planlama Müdürü Derek Joyce ise "Strategic Vision'ın Toplam Kalite Araştırması'nda Hyundai Genesis'in kendi segmentindeki en yüksek dereceyi alması bizim için çok önemli bir gururdur ve Genesis kullanıcılarının araçlarını ne kadar kaliteli bulduğunun bir göstergesidir. Segmentindeki standartları yeniden belirleyen performansı, teknolojisi, uzun garanti süresi ve lüks donanımıyla diğer spor sedanlara büyük bir üstünlük sağlayan Genesis, uygun fiyat avantajını da sunarak bu segmentteki tüketicinin beklentilerini fazlasıyla karşılıyor" ifadelerini kullandı.

Bu konularda ilginizi çekebilir