Gentleman'lar ödül gecesinde buluştu

Gentleman gecesinin teması 'hayatımızın en güzel yılı' oldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

2006 yılından bu yana yayımlanan lüks yaşam dergisi Gentleman'ın ödül gecesi iş dünyasının ünlü isimlerini bir araya getirdi.

İlki 2009 yılında verilen ödüllerin ikincisi 12 Kasım'da Esma Sultan Yalısı'nda yapıldı.

Geceden fotoğrafları görmek için tıklayın

Mr. Cole'un şarkılarıyla renklenen gecenin teması 'hayatımızın en güzel yılı' olarak belirlendi. Açılış konuşmasını yapan Gentleman Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Feyzan Ersinan Top'un ardından İş Bankası Genel Müdürü Ersin Özince geceye özel bir konuşma yaptı: "Ben toplumumuzda birçok değerin çok seçkinci olmasından dolayı kendimi uzağında görüyordum. Gentleman Dergisi centilmenliği soğuk bir kavram olmaktan çıkardı. Sıcacık, hepimizin rahatlıkla özümseyeceği bir hale getirdi. Özellikle toplumsal hayatımızın son yıllarındaki gelişmelerinde ben kendi hesabıma bu tür değerlere, duygulara ihtiyaç duyuyormuşum. Dolayısıyla böyle bir düşüncenin gelişmesinden özellikle Türk iş dünyasının olumlu etkileneceğini düşünüyorum. Hakikaten toplumda hepimiz şu ya da bu şekilde örnek oluyoruz. Sonuç itibarıyla her türlü davranışımızla, eserimizle yön vermeyi de düşünmek lazım. Ben iş dünyasında uzun yıllar yaşamış biri olarak DÜNYA Grubu'yla ilgili ne hissediyorsam olumludur. DÜNYA Grubu'nda marka olarak ne çıktıysa hep pozitif enerji verdi. Centilmen deyince aklıma ilk gelen Atatürk. Atatürk ile ilgili bir anıyı paylaşmak istiyorum. Kaynak Gülsüm Bilgehan, ona da Mevhibe İnönü anlatmış. Birkaç yıl önce Faruk Saraç'ın Atatürk kıyafetleri sergisi vardı. İzlerken kızım "Baba sen bu kıyafetleri bugün bile giyemezsin" demişti. Sonra bu anıyı duyduğumda çok örtüştüğünü gördüm. Atatürk, İsmet Paşa'ya kıyafet eskizleri çizip verirmiş dikilmesi için. Mevhibe hanım da İsmet İnönü'ye 'İsmet sen de bunlara göre diktir' dermiş."

Reklam dünyasının önde gelen isimlerinden Alinur Velidedeoğlu'nun centilmenlik üzerine yaptığı konuşmanın ardından ödül törenine geçildi. Ünlü mücevher ve saat markası Chopard'ın eş başkanı Karl-Friedrich Scheufele geceye gönderdiği bir konuşma kaydıyla katılırken Milano Finanza yöneticisi Nicoletta Panerai ve İtalyan Gentleman yayın yönetmeni Giulia Pessani de geceye katılanlar arasındaydı.

Geceden fotoğrafları görmek için tıklayın

 

Bu konularda ilginizi çekebilir