Godiva ilk mağazayı Nişantaşı'nda açtı

Ülker'in, 2007 yılında bünyesine kattığı lüks çikolata markası Türkiye'ye resmen geldi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL  - Ülker'in, 2007 yılında bünyesine kattığı lüks çikolata markası Belçikalı Godiva'nın, Türkiye'deki ilk mağazası, İstanbul Nişantaşı'nda kapılarını açtı.

Yıldız Holding Ülker Grubu Başkanı Ali Ülker, Godiva'nın Türkiye'ye resmen geldiğini belirterek, ilk mağazanın Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi'nde açıldığını bildirdi.

Godiva'nın Brüksel'de üretime devam ettiğini, sendika ile yaşanan pürüzün de giderildiğini belirten Ülker, Belçikalıların yabancı sermayeye çok sıcak davrandığını, fabrikada yaşanan problemin ise sezon dışında olduğu için üretime etkisinin bulunmadığını anlattı.

Godiva'nın artık Türkiye'ye resmen geldiği bilgisini veren Ülker, şunları kaydetti:

"Türkiye'de ilk Godiva mağazası Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi'nde açıldı. Godiva Türkiye'de çok sık soruluyordu. İnsanlar Godiva çikolatalarını yurt dışı seyahatlerinden dönüşte getirebiliyordu. Şimdi rahatlıkla ulaşabilecekler. Godiva'yı İstanbul'da iki lokasyonda düşündük. Biri Nişantaşı diğeri ise Akmerkez... Türkiye pazarında Godiva bir ihtiyaçtı. Daha prestijli ikramlık bir ürün arandığı zaman Godiva burada önemli bir rol oynayacak. Ülker Golden ise farklı bir segmentte yer alıyor. Godiva ise çok farklı bir alan, özel günler için."

Bu konularda ilginizi çekebilir