Gökdelende takılı kaldı

"Probase Dünya Kupası"nın İstanbul ayağında, İstanbul Sapphire'den paraşütle atlayan ve orta katlardan birinde asılı kalan paraşütçü, itfaiye tarafından kurtarıldı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - "Probase Dünya Kupası"nın İstanbul ayağında, İstanbul Sapphire'den paraşütle atlayan ve orta katlardan birinde asılı kalan paraşütçü, itfaiye tarafından elektrikli cam temizleme iskelesi kullanılarak kurtarıldı.

Dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen paraşütçülerin katıldığı "Probase Dünya Kupası"nın İstanbul ayağında, paraşütçüler sırasıyla 236 metre yüksekliğe sahip İstanbul Sapphire üzerinden atlayış yaptı. 18 ayrı ülkeden 65 lisanslı profesyonel paraşütçünün katıldığı yarışmada, sporculardan birinin paraşütü, orta katlardan birinin penceresine takıldı.

Yaklaşık 40 dakika havada asılı kalan paraşütçüyü kurtarmak için gelen itfaiye ekipleri, binanın elektrikli cam temizleme iskelesi ile paraşütçünün asılı kaldığı kata çıktı. İtfaiye ekipleri sporcuyu sağlıklı bir şekilde elektrikli iskeleye aldı. Parşütçü daha sonra sağlık kontrolünden geçirilmek üzere olay yerinde bekleyen sağlık ekiplerine teslim edildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir