Güneş Sigorta portföyüne Borajet'i ekledi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL  - Güneş Sigorta, portföyüne Borajet'i ekledi.
Güneş Sigorta açıklamasına göre, havacılık sektöründe birçok önemli markanın güvencesi olan Güneş Sigorta, Türk Hava Yolları, Sun Express, MNG Hava Yolları, ULS Hava Yolları ve Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nin (DHMİ) ardından Borajet'i de portföyüne ekledi.
Bu anlaşma ile birlikte Güneş Sigorta güvencesi altında bulunan uçak sayısı 292'ye yükselirken sigortalı yolcu sayısı da 130 milyona ulaştı.
Güneş Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Hasan Altaner, konuya ilişkin değerlendirmesinde, sigortalıları arasına Borajet'in eklenmesinden mutluluk duyduklarını ve THY ile geçen yıl imzalanan 4 yıllık sözleşmenin de devam ettiğini belirterek, DHMİ ile yapılan sözleşme kapsamında Türkiye çapında 50 hava limanının güvenceleri altında bulunduğunu ve 2012 yılında 130 milyondan fazla yolcu ağırlamış olmaktan dolayı gurur duyduklarını ifade etti.
Güneş Sigorta'nın havacılık sektörünün farklılaşan risk ve ihtiyaçlarına, bu alanda kasları ve refleksleri kuvvetli uzman kadrosu ile cevap verdiğini belirten Altaner, şunları kaydetti:
"Güneş Sigorta olarak yalnızca poliçe yenileme ya da hasar dönemlerinde değil, her an sigortalılarımızın yanında yer almamız gerektiğine inanıyoruz ve çalışmalarımızı bu yönde şekillendiriyoruz. Ancak bu, havacılık sektörünün doğası gereği bir adım daha ileri taşınabiliyor. Özellikle sertifika dönemleri ve ek poliçe kesilmesi gereken anlarda ihtiyaçlara seri bir şekilde cevap verilmesi son derece önem taşıyor. Burada en büyük avantajımız, gelen talebi anlayan ve buna göre anında aksiyon alabilen uzman bir kadroya sahip olmamız ve hizmet kalitemiz.
Ekibimiz, düzenli olarak yurt dışı eğitimlerine katılıyor ve uçak modellerinden teminat türlerine, risk ve hasar yönetiminden fiyatlamaya kadar her konuda bilgilerini geliştirerek güncelliyor. Bu sayede oldukça geniş kapsamlı taleplerde, neredeyse bir kasko poliçesi keser gibi kolayca üretim yapabiliyoruz. Ayrıca aldığımız hızlı reaksiyonlar ile hem sigortalılarımız hem de sigortalılarımızın müşterilerinde tam bir memnuniyet sağlayabiliyoruz"