Gürdenli, Yetenek Yönetimi ve Ödüllendirme Direktörü oldu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

 
 
İSTANBUL – İnsan Kaynakları ve Yönetim Danışmanlığı sektörünün deneyimli isimlerinden Arif Gürdenli, Towers Watson Türkiye Yetenek Yönetimi ve Ödüllendirme Direktörü oldu. 
 
Gürdenli'nin danışmanlık yaptığı alanlar arasında; değişim yönetimi, liderlik, iş ve insan yönetimi, stratejik planlama, satış etkinliği, yetenek yönetimi yer alıyor. Yetenek gelişim programları tasarlama, grup fasilitasyonu ve konferans moderasyonu konularında engin bir deneyimi bulunan Gürdenli, aynı zamanda Türkiye'nin önde gelen konuşmacıları arasında yer alıyor.
 
arif_gurdenli.jpg
 
Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nden 1990'da mezun olan Gürdenli, Middlesex University'de Organizasyonlardaki Koçluk, Danışmanlık ve Liderlik üzerine kurgulanan MCCLO Master programına dahil oldu.
 
Hewlett-Packard Türkiye'de sürdürdüğü yönetim danışmanlığı ve Novell Türkiye'de üstlendiği Ülke Müdürlüğü sorumluluklarını takiben 2002'den bu yana Management Center Türkiye'nin (MCT Danışmanlık) Kıdemli Danışman ekibinde pek çok önemli projede görev aldı ve 2011-2012 yıllarında da yönetim ekibinin üyesi olarak büyük projelerin liderliğini üstlendi. Başta finans, ilaç ve telekom olmak üzere, sigorta, teknoloji, hızlı tüketim ürünleri ve üretim sektörlerinde Türkiye'nin lider şirketlerine yönelik danışmanlık ve eğitim projelerinde aktif görevler üstlendi.
 
Gürdenli, Türkiye Milli Olimpiyat Yelken Takımı'nın üyesi olarak 1988 ve 1992 Olimpiyat Oyunlarında yarıştı. 2000 yılında Camel Trophy seçmelerini kazandı ve Tonga-Samoa Adalarındaki uluslararası yarışmada dünya 6'ncısı oldu. Halen aktif olarak yat yarışlarında mücadele ediyor.