Gurme paninilerle Caffè Nero'da keyif

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

 
 
İSTANBUL - "Milano'nun batısındaki en iyi kahveci" unvanına sahip Caffè Nero, paninileriyle gurmelere layık İtalyan tatları sunuyor. Tamamen özel üretim olan taş fırın ekmeğinden hazırlanan paniniler, en sağlıklı ve kaliteli malzemelerle hazırlanıyor. 
 
Caffè Nero, paninileriyle "gerçek" lezzetin peşinde koşanların ilk tercihi. Zeytinyağının eşsiz lezzetiyle zenginleştirilen ve Caffè Nero'ya özel tariflerle hazırlanan paniniler, kahvenin yanında doyumsuz bir tat oluyor.  
Sağlıklı ve doyurucu içerikleriyle dikkat çeken Caffè Nero'nun "Mozzarella-Domates" ve "Hindili" paninileri, fit bir seçim isteyenlerin tercihi. 
 
Bunun yanı sıra Caffè Nero'nun yepyeni "Gourmet Köfteli Panini"si tam bir ana öğün seçeneği oluştururken, "New York Steak Panini" ise içindeki malzemelerle et severlere doyurucu ve unutulmaz bir ziyafet sunuyor. Yine bir Caffè Nero fenomeni olan "Tostati"nin ise ekmeği zeytinle zenginleştirilerek Akdeniz lezzetlerinden vazgeçemeyenlerde tiryakilik yaratıyor. 
 
Şehirli hayatın sağlıklı seçeneği panini keyfi Caffè Nero'da, double shot espresso'nun baştan çıkarıcı tadıyla daha da lezzetli bir hal alıyor. 
 
Caffé Nero, Akdeniz sıcaklığını sunan atmosferiyle, günün yoğun temposunda hızlı, doyurucu ve sağlıklı bir öğle yemeği ya da sadece eşsiz bir espresso ile ara vermek isteyenler için alışkanlık yaratan lezzetler hazırlıyor.