Hacıoğlu, günde 200 bin lahmacun yedirecek

Esen, "2011 yılında 100 şubeye ulaşarak ciromuzu yüzde 20 artırmayı planlıyoruz" dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Self-servis lahmacun konsepti ile Türkiye'de hizmet veren Hacıoğlu Lahmacun, 2011 yılında restoran sayısını 100'e çıkarmayı ve günde 200 bin adet lahmacun satmayı hedefliyor.

Hacıoğlu Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Esen, düzenlenen basın toplantısında, Türkiye genelinde 75 restoranda bin 700 kişiye istihdam sağladıklarını söyledi.

Ekonomik kriz sürecinden olumsuz etkilenmediklerini, krizi fırsata dönüştürdüklerini belirten Esen, mağazaların hava paraları düşmesi dolayısıyla daha güzel yerlerde, daha ucuza restoran açma imkanı bulduklarını anlattı.

Geçen yıl 75 milyon dolarlık ciroya ulaştıklarını, bu yılı da 90 milyon dolar ciro ile kapatmayı öngördüklerini bildiren Esen, "2011 yılında 100 şubeye ulaşarak ciromuzu yüzde 20 artırmayı hedefliyoruz. Amacımız Hacıoğlu bünyesindeki Jimmy's Fried Chicken, Today Pizza, Sarma ve Alice Köfte markaları için her ay ikişer restoran açmak" diye konuştu.

Bir restoranda günde ortalama 2 bin adet lahmacun üretip sattıklarını belirten Esen, günde tüm restoranlarda toplam 150 bin adet lahmacun sattıklarını söyledi.

Esen, önümüzdeki yıl restoran sayısının artışına paralel olarak günde ortalama 200 bin adet lahmacun satmayı planladıklarını bildirdi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir