Hastanede korkutan yangın

Diyarbakır'da Özel Veni Vidi Hastanesi'nin kazan dairesinde çıktığı belirtilen yangında, binanın tüm katlarında etkili olan duman nedeniyle yatan hastaları tahliye edildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

DİYARABAKIR - Diyarbakır'da özel bir hastanede çıkan yangın panik yarattı.

Yenişehir ilçesi Aliemri Caddesi üzerinde yer alan Özel Veni Vidi Hastanesi'nin bodrum katında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın nedeniyle yoğun duman kısa sürede hastanenin içini kapladı. Bunun üzerine hastane çalışanları, hasta yakınları ve vatandaşlar tedavi gören hastaları tahliye etti.

Hastane Müdürü Şenol Gedik, AA muhabirine şunları söyledi:

"Yangının jeneratörden çıktığı söyleniyor ama net bir şey yok. Tahliye işlemini hastalarla görüşerek yaptık. İlimizdeki özel ve devlet hastaneleri de bize yardımcı oldular. 6'sı kuvözde 18 bebek, 3 yoğun bakım hastası, by pass yapılan bir hasta öncelikle tahliye edildi. Hastanelere takviye sağlıkçı da gönderdik. Bir hamile hastamızın da yan hastanede müdahalesi yapılıyor. Allah'a şükür zehirlenen hasta yok."

Dumandan itfaiye ekiplerinin de etkilendiğini kaydeden Bilici, alevin çıktığı kazan dairesinde yangının kontrol altına alındığını belirtti.