Hava sıcaklığı artacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

ANKARA – Hava sıcaklığı, Karadeniz'de 4 ila 6, diğer yerlerde 2 ila 4 derece artacak. 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun güney ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, gece saatlerinde Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale çevreleri ile Balıkesir'in Ayvalık, Burhaniye ve Edremit, İzmir'in Foça, Dikili ve Çeşme ilçelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer sis bekleniyor. 
Hava sıcaklığının, Karadeniz kıyı kesimlerinde 4 ila 6, diğer yerlerde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor. 
Rüzgarın güney ve doğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, öğle saatlerinden itibaren Marmara'nın güneybatısı, Kıyı Ege, Doğu Akdeniz'in kıyı kesimi ile Sinop çevrelerinde yer yer kuvvetli olarak esmesi bekleniyor. 
 
[PAGE]
 
Bazı illerde hava durumu
 
Bazı illerde bugün hava durumu ve sıcaklık değerleri şöyle olacak: 
 
İSTANBUL: Parçalı ve çok bulutlu. (20) 
 
ANKARA: Parçalı ve az bulutlu. (24) 
 
İZMİR: Parçalı zamanla çok bulutlu. (27) 
 
ADANA: Parçalı bulutlu. (26) 
 
ANTALYA: Parçalı bulutlu. (23) 
 
SAMSUN: Parçalı ve az bulutlu. (23) 
 
VAN: Parçalı ve az bulutlu. (11) 
 
ERZURUM: Parçalı ve az bulutlu. (13) 
 
DİYARBAKIR: Parçalı bulutlu. (21) 
 
[PAGE]
 
Bölgelerde hava durumu
 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre bölgelerde hava durumu şöyle olacak: 
 
MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde Edirne, Tekirdağ, Kırklareli, Çanakkale çevreleri ile Balıkesir'in Ayvalık, Burhaniye ve Edremit ilçelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 
 
EGE: Parçalı zamanla kuzey kıyıları çok bulutlu, gece saatlerinde İzmir'in Foça, Dikili ve Çeşme ilçelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 
 
AKDENİZ: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. 
 
İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin kuzeyinde sabah ve gece saatlerinde yer yer sis bekleniyor. 
 
BATI KARADENİZ: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde yer yer sis bekleniyor. 
 
ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimleri ile Doğu Karadeniz kıyılarında sabah saatlerinde yer yer sis görülecek. 
 
DOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölgede yer yer sis bekleniyor. 
 
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı zamanla çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer sis bekleniyor.