Hayalindeki yaşama yatırım yaptı

İksir Resort Town Yönetim Kurulu Başkanı Aydın, hayalindeki yaşamı, 10 milyon dolar yatırımla memleketi Kastamonu’da ‘İksir Resort Town’da hayata geçirdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Matematik öğretmeni İksir Aydın, Kastamonu- Daday’daki kendine ait konağa, 10 milyon dolar yatırım yaparak doğa kasabası olarak adlandırdığı ‘İksir Resort Town’ı hayata geçirdi.

Yaşam iksiri formülü de dediği hotelinde dünyanın çeşitli yerlerinden turistleri ağırladığını belirten Aydın şöyle konuştu: “1,5 yıl önce misafirlerini kabul etmeye başlayan yaşam kasabımızda yılın 12 ayında çok amaçlı hizmet sunuyoruz. Şu an, 60 oda ve 156 yatak kapasitemiz mevcut. Tesisimizde, kapalı yüzme havuzu, hamam, sauna, jakuzi ve masaj odaları ile Spa Merkezi, Toplantı Salonları, modern ahırlar, Binicilik Merkezi, Ballıdağ’da Kış Sporları ve Yayla Turizmi Merkezi, Jeep safari, ATV turları, bisiklet turları ve her türlü doğa aktivitesi için ekipman bulunuyor. İksir Resort Town bünyesindeki marangozhanede, atölye çalışmaları da yapılmaktadır.”

 

Bu konularda ilginizi çekebilir