Hedefte AK Parti var

Erdoğan, Kastamonu'daki saldırılara ilişkin terör örgütünün hedefinde milletin olduğunu belirtti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

KİLİS - AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kastamonu'daki saldırılara ilişkin terör örgütünün hedefinde Ak Parti'nin olduğunu söyledi.

Kilis'te partisince düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada Kastamonu'daki saldırıyı gündeme getiren Erdoğan, bu olaydan sonra telsiz konuşmalarına değinerek, şöyle devam etti:

"Telsizlere düştü, ne dediler: Hedef AK Parti. Terör örgütünün hedefinde kim varmış? AK Parti. Yani millet var, millet. Çünkü AK Parti'nin rotasını millet çizdi, birileri değil. Adeta düğmeye basılmış gibi eski dönemdeki malum kampanyalar ne ise bugünkü kampanyalar aynısı. Millet olarak bizim halkımıza olan güvenimiz sonsuz. Bunu da başarıyla sürdürdüğümüze inanıyorum. Bundan sonra da sizlerle birlikte...

Geçmişte, adeta bir düğmeye basılmış gibi birden bire başlayan, eski dönemdeki o malum kampanyalar ne ise bugünkü kampanya da aynısı.

Millet olarak bizim halkımıza olan güvenimiz sonsuz. Bunu da başarıyla sürdürdüğümüze inanıyorum. Bundan sonra da sizlerle birlikte Kilis'li kardeşlerimle birlikte bunu başarılı bir şekilde sürdüreceğiz."

 

Bu konularda ilginizi çekebilir