Hepsiburada.com'dan kapıda ödeme imkanı

Üyeler, 100 lira ile 5 bin lira arası alışverişlerini kapıda nakit olarak ödeyebilecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Hepsiburada.com, Yurtiçi Kargo ile yaptığı işbirliği sayesinde müşterilerine online ortamda yaptıkları alışverişi kapıda ödeme fırsatı sunuyor.

Hepsiburada.com'dan yapılan açıklamada, bugüne kadar üyelerine EFT/Havale, kredi kartı, telefon, CepBank ve Canlimiti ile ödeme seçenekleri sunan hepsiburada.com'un bu işbirliği ile artık "kapıda ödeme" kolaylığı sağladığı belirtildi.

Açıklamada, hayata geçirilen yeni hizmet kapsamında, hepsiburada.com üyelerinin 100 lira ile 5 bin lira arası alışverişlerini kapıda nakit olarak ödeme şansına kavuştuğu kaydedildi.

Hepsiburada.com Genel Müdürü Aytuğ İğneli konuya ilişkin değerlendirmesinde, "Müşterilerimize internet alışverişinden bekledikleri ürün çeşitliliğini uygun fiyata ve en iyi kampanyalarla sunarken, onlara sunduğumuz ödeme seçenekleriyle de online alışverişi kolay hale getiriyoruz" dedi.

Aytuğ, gelecek dönemlerde de müşterilere farklı hizmetler sunmaya devam edeceklerini belirtti.

Yurtiçi Kargo yetkilileri ise önümüzdeki dönemde de yeni ve farklı ortak projelere imza atacaklarını ifade etti.

Verilen bilgiye göre, şu anda kapıda ödeme ile gelen sipariş oranı toplam siparişin yüzde 6'sını oluşturuyor. Sipariş veren müşterilerin yüzde 50'si yeni üye ve hepsiburada.com'dan ilk siparişini verirken, uygulamayı ağırlıkla üniversite öğrencileri, emekliler, ev hanımları tercih ediyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir