Huzurun bozulmasına izin vermeyeceğiz

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan, "Baharın kışa dönüşmesine, huzurun bozulmasına hep birlikte izin vermeyeceğiz" dedi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

AĞRI - AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ağrı'da partisinin Adliye Meydanı'ndaki mitinginde yaptığı konuşmada, Türkiye'yi bir ve güçlü şekilde ileriye taşımaya çalıştıklarını söyledi.

Çalışmaları sırasında kendilerine çelme takmaya çalışanların bulunduğunu ifade eden Erdoğan, "Baharın kışa dönüşmesine, huzurun bozulmasına hep birlikte izin vermeyeceğiz. Hakkari'ye havalimanı yapacağız, terör örgütü yapılmasını engelliyor. İsteseler de istemeseler de bunu yapacağız" dedi.

Çözüm sürecine yönelik 17 Aralık'taki alçakça saldırıya izin vermediklerini belirten Erdoğan, şöyle konuştu:

"En büyük yolsuzluk, en büyük hırsızlık milli irade hırsızlığıdır. Bize yolsuzluk ve rüşvet iftirası atanlar, aslında milli iradeyi çalarak yolsuzluğun ve hırsızlığın en büyüğünü yapmak istediler. Biz bu milletin bir kuruşunu yedirmedik, yedirmeyiz. Milletin iradesini de gasp ettirmeyiz."

"Atmadığınız iftira kalmadı"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdardoğlu'nun, "Menderes hiç şaibeli konumda olmadı" dediğine dikkati çeken Erdoğan, şunları kaydetti:

"Şimdi çıkmış CHP Genel Başkanı, 'Menderes hiç şaibeli konumda olmadı' diyor. Elinize, dilinize dursun be. Yapmadığınızı bırakmadınız, atmadığınız iftira kalmadı. Darbeden sonra bile alçakça iftiralar attınız, yetmedi idam ettiniz. Şimdi de çıkmışlar, arsızca, pişkince bize Menderes'i anlatıyorlar."

Başbakan Erdoğan, "Devlet içinde devlet, paralel yapı istemiyoruz. Varsın onlar Pensilvanya'da olsunlar" diye konuştu.

Seçmenin, yerel seçimlerde gereken cevabı vereceğini vurgulayan Erdoğan, "Hizmet siyasetine mi oy vereceksiniz, yoksa ideoloji siyasetine mi oy vereceksiniz? Bunlar ideoloji siyaseti yapıyor" dedi.

Başbakan Erdoğan, dinleme iddialarına ilişkin, "Bu 3 kafadar yola çıktılar ama yolu şaşırdılar. Ellerindeki bütün malzemeler fos çıktı. Ellerindeki kasetlerin hepsi korsan çıktı. Bir darbe tertip ettiler, ellerine yüzlerine bulaştırdılar" şeklinde konuştu.