Hyundai, i40'ını Avrupa pazarına tanıttı

Aracın sedan modeli Barcelona Motor Show'da tanıtıldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

KOCAELİ - Hyundai'nin D segmentine yeni bir boyut kazandıracağı belirtilen modeli i40'ın sedan versiyonu Barcelona'da tanıtıldı.

Hyundai'den yapılan yazılı açıklamada, Avrupa pazarı hedef alınarak Almanya Rüsselsheim'daki Hyundai Avrupa ARGE merkezinde geliştirilen i40'ın sedan modelinin, Barcelona'daki Motor Show'da ilk kez görücüye çıktığı ve büyük beğeni topladığı belirtildi.

Hyundai i40 sedan modelinin 2011 yılının son çeyreğinde satışa sunulacağı ifade edilen açıklamada, 4,74 metre uzunluğundaki i40 sedanın, ücretsiz yol yardımı, ücretsiz check-up ve garanti ayrıcalığı sunularak müşterilerle buluşturulacağı ifade edildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Hyundai Motor Europe Kıdemli Başkan Yardımcısı Allan Rushforth, i40'ın station modelinden sonra sedanının da aynı ilgiyi göreceğinden emin olduğunu belirtti.

Sedan modelinin, station modelinde olduğu gibi üstün işçilik kalitesi, konfor ile düşük tüketim oranlarına ve etkileyici bir tasarıma sahip olduğunu ifade eden Rushforth, şunları kaydetti:

"D segmenti müşterilerinin beklentilerinin karşılığını en iyi şekilde verecek i40'ın, segmentinde rekabetin sınırlarını yeniden belirleyeceğini hepimiz görüyoruz. i40 için yüksek ancak ulaşılabilmesi mümkün hedeflerimiz var. Sedan ve station olarak toplamda yıllık 60 bin adetlik satış hedefimiz var. İ40, sadece 2011 yılı sonuna kadar bize Avrupa pazarındaki payımızda yüzde 3'lük artış sağlayacak."

 

Bu konularda ilginizi çekebilir