İÇDAŞ’tan Çanakkale Savaşı’nın 100. yılında fotoğraf yarışması

İÇDAŞ, Çanakkale Savaşları’nın 100. yılında tarih, doğa, kent ve turizm konulu ulusal fotoğraf yarışması düzenliyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ÇANAKKALE - Üretimini Çanakkale’de sürdüren İçdaş Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım A.Ş. (İÇDAŞ), sosyal sorumluluk projelerini hayata geçiriyor. Çanakkale Savaşları’nın 100. yılında düzenlenen ‘Çanakkale 2015’ ulusal fotoğraf yarışmasında, tarih, doğa, kent ve turizm konularında çekilen fotoğraflar değerlendirilecek.  

Yarışmanın amacı “Çanakkale Savaşları’nın 100. yılı itibariyle tarih, efsaneler, doğa ve turizm kenti Çanakkale’nin bu zenginliklerinin tanıtılmasında fotoğrafın görsel diliyle görsel bellek oluşturulması” olarak belirlendi. 

Birinciye 5 bin TL ödül

Sayısal - dijital (siyah-beyaz veya renkli) dalda düzenlenecek yarışmada birinciye 5 bin TL, ikinciye 4 bin TL, üçüncüye ise 3 bin TL ödül verilecek. İlk 3’e giren yarışmacıların ödülleri dışında özel ödüller de verilecek. 

“Havadan Çanakkale”, “Çanakkale’de Turizm”, “Çanakkale’de İş Yaşamı”, “Çanakkale Savaşları” ve “Kahramanlar Troia ve Destanlar” temalı özel ödüllere layık görülen yarışmacılar bin TL ile ödüllendirilecek.

Son başvuru tarihi 15 Ağustos 2014

Yarışmaya son katılım tarihi 15 Ağustos 2014 (Saat 17:00’ye kadar). 18 Eylül 2014’te açıklanacak sonuçların ardından 29 Ekim 2014 tarihinde ödül töreni ve sergi etkinliği düzenlenecek