İlk beşi hedefleyen Aldora Mobilya, mağaza sayısını artıracak

Aldora Mobilya Marka ve Pazarlama Müdürü Soner Asar, "Mağaza sayımızı iç pazarda 150’ye, yurtdışında ise 75’e çıkarmak istiyoruz" dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İKBAL FİDAN

KAYSERİ - Koltuk, kanepe, yatak, baza ve modüler mobilya grupları alanında mobilya sektöründe faaliyet gösteren Aldora Mobilya, yurt genelinde 80 bayiisi ile tüketicilere hizmet veriyor. Firma, ayrıca İngiltere, Fransa, Almanya, Hollanda, Irak, Libya ve Türkmenistan gibi ülkelerde 14 mağazada ürünlerini sergiliyor. 2020 yılına kadar mobilya firmaları arasında ilk beşe girmeyi planladıklarını kaydeden Aldora Mobilya Marka ve Pazarlama Müdürü Soner Asar, "Mağaza sayımızı iç pazarda 150’ye, yurtdışında ise 75’e çıkarmak istiyoruz. Mağaza konseptleri, ürün sunumları ve kurum kimliğimizi değiştirerek hedeflerimize ilerleyeceğiz" şeklinde konuştu. 

Bu yıla farklı modellerle girerek, ürün yelpazelerini genişlettiklerini dile getiren Soner Asar, koleksiyonlarında yemek, yatak ve oturma odasının bütünleşik tasarımından oluşan 16 konseptin bulunduğunu iletti. Yanı sıra 21 koltuk, 10 köşe takımı ve 11 yatak modelini de müşterileri ile buluşturduklarının altını çizen Soner Asar, "Modern yaşamda yoğun tempo, stres, ve kısıtlı zamana çok şey sığdırma gereksinimi, en büyük sorunlardan biri. Bu nedenle yaşam alanlarında konfor ve foksiyonellik bir arada olmalı. Bunun için de firma olarak ürünlerimizde hayatı kolaylaştıracak pratik çözümleri tüketiciye sunmaya çalışıyoruz" değerlendirmesini yaptı. 

Sektöre 15 yıldır hizmet verdiklerini ileten Soner Asar, yaklaşık 500 çalışan ile modüler mobilya, koltuk ve yatak üretimini kendi tesislerinde gerçekleştirdiklerini anlattı. Öte yandan insan kaynaklarını daha nitelikli hale getirdiklerini anlatan Asar, üretimlerinde teknolojik altyapıyı geliştirdiklerini ifade ederek, beğeni görecek tasarımları, kaliteden ödün vermeden uygun fiyatlarla müşteriye sunmaya çalıştıklarını sözlerine ekledi.