İlk mitingde Bahçeli'ye yanıt verdi

Seçim startını Bayburt'ta veren Erdoğan, "Sayın Bahçeli, sen bozkurtlarla mı dolaşıyorsun? Ben eşref-i mahluk olan insanla dolaşıyorum" diye seslendi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BAYBURT – Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 Haziran'da yapılacak genel seçim kampanyasının seçim startını Bayburt'tan verdi. 

12 Haziran seçimlerinin ilk mitingini, ilk buluşmasını ve ilk kucaklaşmasını Bayburt'tan başlattıklarını kaydeden Başbakan Erdoğan, Bayburt'tan tüm Türkiye'ye ve tüm dünyaya, "Türkiye hazır; hedef 2023... Bayburt hazır; hedef 2023... İstikrar sürsün, Türkiye büyüsün. İstikrar sürsün, Bayburt büyüsün" diye haykırdıklarını söyledi.

Çok büyük hedeflerinin bulunduğunu belirten Başbakan Erdoğan, 2023'te, Türkiye'yi dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına yükselteceklerini dile getirdi. Erdoğan, milli geliri 2 trilyon dolara, kişi başına milli geliri 25 bin dolara yükseltmiş olacaklarını ifade etti.

Bahçeli'ye, "Sen bozkurtlarla mı dolaşıyorsun?"

Konuşmasında MHP liderinin 'bin bozkurt' yorumuna da yanıt veren Erdoğan, "Sayın Bahçeli, sen 3,5 yıllıksın, bu kadar. Duydum ki bir meydan okuma yapmış. Taksim'den 1000 bozkurtla Kasımpaşa'ya kadar kovalayacakmış beni. Sayın Bahçeli, sen bozkurtlarla mı dolaşıyorsun? Ben demokrasi alanında mücadele ediyorum. Ben eşref-i mahluk olan insanla dolaşıyorum. Kovalamaca oynayacak bozkurtların varsa o olanlarda koşturmaya devam et. Bizim işimiz var. Biz fabrikalar kurmaya devam edeceğiz."

 

Bu konularda ilginizi çekebilir