İller Bankası eski müdürü KCTEAŞ'a geçti

KCETAŞ Genel Müdürlüğü'ne İller Bankası eski Genel Müdürü Atasoy getirildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME


KAYSERİ - İller Bankası Genel Müdürü iken emekli olan Hidayet Atasoy, Kayseri ve Civarı Elektrik TAŞ (KCETAŞ) Genel Müdürlüğü'ne getirildi. Atasoy, şirketin Yönetim Kurulu Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin de katıldığı törende, eski Genel Müdür Şadi Büyükkeçeci'den görevi devraldı.

Özhaseki, törende yaptığı konuşmada, yaklaşık 100 yıllık geçmişe sahip şirkette birçok kişinin emeği bulunduğunu vurguladı. Kendisinin 14 yıldır şirkette görev yaptığını belirten Özhaseki, şöyle konuştu: "Burada herkes taş üstüne bir taş daha koymak için gayret etti. Şirketimiz, Türkiye'deki elektrik dağıtım şirketleri içerisinde önemli bir mevkiye gelmiş durumda. Son dönemde yeniden imtiyaz hakkı aldığımız gibi aynı zamanda Kayseri için en önemli olan olay gerçekleşti. Özelleştirmedeki yüzde 20'lik satışlardan Büyükşehir Belediyesi olarak gerekli payı aldığımız için şu anda yüzde 51'lere gelmiş durumdayız. Bu şirketin söz hakkı Kayseri'de, Kayserililer'de. Başbakan'ın imzasından çıktı. Bu bir kazançtır."

Şadi Büyükkeçeci'nin özel işleri dolayısıyla şirketten emekliliğini istediğini ifade eden Özhaseki, Büyükkeçeci'ye hizmetleri için teşekkür etti.

Genel Müdür Hidayet Atasoy da iyi bir noktadayken kendi işi için emekli olduğunu belirterek, "Emekliliğim resmileşmeden düzenimi kurmak istemiştim. Herkes memleketini çok sever ama biz Kayserililer biraz fazla seviyoruz. Burada doğmasa da dedesi bile Kayserili olsa, bir Kayseri aşkı vardır. Kayseri'nin mevcut yönetimi, siyasi ve bürokratik yapısıyla Türkiye ile mukayese edilmeyecek derecede çıta yüksek, nitelikli ve ahenkli. İnşallah mahcup etmeyiz" diye konuştu.

Bu konularda ilginizi çekebilir