İnfolla'nın hedefi uluslararası bilgi kaynağı olmak

İlk aşamada ulusal daha sonrasında da uluslararası bir bilgi kaynağı olmayı hedefleyen İnfolla.com, üniversitelerle imzaladığı sözleşmelerle okuyucu kitlesini artırıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İlk aşamada ulusal daha sonrasında da uluslararası bir bilgi kaynağı olmayı hedefleyen İnfolla, günlük 20 bin civarında tekil ziyaretçiyi ağırlıyor.

Bilginin en üst seviyede üretildiği üniversiteler ile de yakın ilişkiler içinde olduklarını söyleyen infolla.com sitesi geliştiricisi ve yöneticisi Teoman Pasinlioğlu halen 10 civarında Türk devlet üniversitesi ve 6 yabancı devlet üniversitesi ile tüm hakemli dergilerini kendi bünyesinde yayınlamak üzere anlaşma yaptıklarını açıkladı.

Üniversitelerden alınan nitelikli akademik makaleler, gerekse konusunda uzman yazarlarca hazırlanan ansiklopedik ve genel kapsamlı makaleleri özgün bir sistematik etrafında bir araya getirdiklerini belirten Pasinlioğlu, şimdiden günlük 20 bin civarı tekil ziyaretçi sayısı ve sosyal medya ağlarında gün geçtikçe artan tanınırlığı ile ülkemizin önde gelen bilgi kaynağı mecralarından birisi olmayı başarmış durumda olduklarını söyledi.