İş Bankası'ndan armağan kitap

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 
İSTANBUL - Çocukların kitap okuma alışkanlığını geliştirmek ve imkânı kısıtlı olan çocukların kitaba erişimlerini sağlamak için sosyal sorumluluk projeleri düzenleyen, düzenli olarak okul ve halk kütüphanelerine kitap yardımında bulunan Türkiye İş Bankası, bu sene Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) ve Çocuk Esirgeme Kurumu kütüphanelerine de kitap armağan etti.
 
İş Bankası’nın iştiraki olan Kültür Yayınları’nın yayınladığı çocuk klasiklerinden oluşan yaklaşık 100 eser 639 YİBO ve 179 Çocuk Esirgeme Kurumu’nun kütüphanelerine ulaştırıldı. Kütüphaneler, aralarında dünyaca ünlü çocuk klasiklerinin ve Türk yazarlarının eserlerinin yer aldığı yaklaşık 60 bin adet kitaba kavuştu.
 
YİBO ve Çocuk Esirgeme Kurumu’nun kütüphanelerine kitap armağan eden İş Bankası, çocukların kitaplara kolayca ulaşmasını sağlamak için başka projelere de imza atıyor. Çocukların nitelikli insanlar olarak yetişmelerinde önemli bir unsur olan kitap okuma zevkini aşılamak üzere 2007-2008 öğretim yılının sonunda "Karneni Göster, Kitabını Al" kampanyasını başlatan İş Bankası, her yıl karnesini bankanın şubelerine getiren 1 milyon ilköğretim öğrencisine kitap armağan ediyor.