İstanbul, Ankara ve İzmir'de uyuşturucu operasyonu: 6 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir, Ankara ve İstanbul’da düzenlenen operasyonlarda 1 milyon 913 bin uyuşturucu hap ile 2 milyon hap üretilebilecek 426 kilogram kimyasal maddenin ele geçirildiğini açıkladı. EGM koordinasyonunda yürütülen çalışmalarda 6 şüpheli yakalandı.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir, Ankara ve İstanbul’da gerçekleştirilen kapsamlı operasyonlarda toplam 1 milyon 913 bin adet uyuşturucu hap ile 426 kilogram uyuşturucu hap yapımında kullanılan kimyasal madde ele geçirildiğini açıkladı.
"Toplum sağlığına zararı engelledik"
Söz konusu kimyasal maddelerle yaklaşık 2 milyon adet uyuşturucu hap üretilebileceğini belirten Bakan Yerlikaya, “İnsanlara arz edilmesini ve toplum sağlığına zarar vermesini engelledik" dedi.
6 şüpheli yakalandı
Operasyonlar, EGM Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı, İzmir, İstanbul ve Ankara Emniyet Müdürlüklerinin koordinasyonunda; Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüklerinin ortak çalışmasıyla gerçekleştirildi. Yapılan baskınlarda 6 şüpheli gözaltına alındı.