İstanbul geceleri İtalyan basınında

Millionaire dergisi ocak sayısında İstanbul'un eğlence hayatına 4 sayfa ayırdı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - İtalya'da aylık yayınlanan Millionaire Dergisi, son sayısında İstanbul'un gece ve eğlence hayatına 4 sayfa ayırdı. Kültür ve Turizm Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, İtalya'da en çok okunan dergiler arasında yer alan Millionaire, Ocak sayısında İstanbul'un gece ve eğlence hayatını konu edindi. Şehrin gözde eğlence mekanlarını tanıtan dergi, okuyucularına İstanbul gecelerini tavsiye etti.

Millionaire Dergisi'nin 5 yıldır İstanbul'da yaşayan yazarı Marta Spezia'nın kaleme aldığı yazıda, Anadolu insanı hakkında övgü dolu sözler kullanıldı.

Speiza, "İstanbul eğlenen şehir" ifadesine yer verdiği yazısında, sadece eğlence yerlerini bile gezmenin ön yargıları yıkmak için yeterli olduğunu vurguladı.

Yazısında, Türk insanının çok çalışkan olarak tanımlayan Spezia, Türk halkını düzenli ve şık bulduğunu da belirtti. İstanbul'un renkli gece hayatının yanı sıra tarihi ve doğal güzelliklerini de yansıtan fotoğraflarla süslenen yazıda, kültür ve tarihi mekanlar da tüm yönleriyle okuyuculara yansıtıldı.

Bu konularda ilginizi çekebilir