İstanbul'da 13 araç daha kundaklandı

Aynı saatlerde yaşanan bu 13 yangından bir süre önce de Şişli ve Ümraniye'de 13 araç kundaklanmıştı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - İstanbul'un 5 ayrı ilçesinde 13 araç kundaklandı.

Güngören Gençosman Mahallesi Mektep Sokak'ta park edilen 2 cip ile 5 otomobil, gece saatlerinde, kimliği henüz saptanamayan kişilerce yakıldı. Üzerlerine yanıcı madde dökülerek ateşe verilen ve hasar gören otomobillerdeki yangınlar, vatandaşlar ile itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Cipinin ön kısmında hasar oluşan Gülşen Daşdan, 15-16 yaşlarında siyah giyimli 2 kişinin araçları yaktığını belirterek, bağırması üzerine bu kişilerin kaçtığını söyledi. Daşdan, ardından haber verdiği komşularıyla, yangın söndürme tüpleri ve kovalarla su dökerek kundaklanan araçlardaki yangını söndürmeye çalıştıklarını anlattı.

Sarıyer Rumeli Hisarı Mahallesi Bal Sokak'ta ise, park edilen 3 otomobil kundaklandı. 3 ya da 4 kişi tarafından kundaklandıkları sanılan araçlarda çıkan yangınlar, vatandaşlarca söndürüldü. Otomobillerde hasar oluştu.

Küçükçekmece ve Kartal ile Bağcılar'da da yine park halinde bulunan 3 otomobil de yanıcı madde dökülerek yakılmak istendi. İtfaiye ekiplerince çevredeki diğer araçlara sıçramadan söndürülen yangınlarda araçlar zarar gördü.

Aynı saatlerde yaşanan bu 13 yangından bir süre önce de Şişli ve Ümraniye'de 13 araç kundaklanmıştı.

İstanbul'da 13 araç kundaklandı