İstanbul'da 2 kaza, 2 can kaybı

TEM Otoyolu Kavacık-Ümraniye istikametinde meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. TEM Gaziosmanpaşa Mevkii Edirne istikametinde ise otomobil park halindeki TIR'a arkadan çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İstanbul Ümraniye'de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

TEM Otoyolu Kavacık-Ümraniye istikameti Molla Gürani Viyadüğü üzerinde ilerleyen 34 PJS 03 plakalı otomobil, 34 JD 352 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle araçlarda bulunan 4 kişi araç içerisinde sıkışarak yaralandı.

TEM Otoyolu kısa süreliğine trafiğe kapandı

İhbarı üzerinde olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.  Yaralılardan Yavuz Karadağ (45) Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesine diğer yaralılar ise Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kaza sebebiyle TEM Otoyolu Ankara istikameti bir süre trafiğe kapatıldı. Kazaya karışan araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Yavuz Karadağ'ın (45) hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.

 

584-001.jpg

TIR'a arkadan çarptı

Öte yandan TEM Gaziosmanpaşa Mevkii Edirne istikametinde saat 23.00 sıralarında seyir halinde olan 34 ZB 7529 plakalı otomobil iddiaya göre makas atarak ilerlerken emniyet şeridinde park halindeki 41 VN 572 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Taklalar atan araçtaki iki kişi bulundukları yerde sıkıştı. Yoldan geçen vatandaşlar araçtakileri çıkartmak için yoğun çaba serf etti. Kaza yapan aracın hemen yanındaki bira kutuları dikkat çekti.

Kısa bir süre sonra olay yerine itfaiye ekipleri, polis ve ambulanslar sevkedildi. İtfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu önce yaralı Kaan Arıbalı sıkıştığı yerden çıkarılarak ambulansa konuldu. Kaan Arıbalı Gaziosmanpaşa'daki Taksim Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Daha sonra sürücü Coşku Özalp'ın cesedi çıkartılarak ambulansa konuldu. Kazayı DHA kamerasına anlatan görgü tanıkları, “Biz normal yolumuzdaydık. Çok süratliydi. Trafik yoğundu. Bize selektör yaptı. Bize makas attı. TIR'a arkadan çarptı. 4-5 takla attı. Ortalık toz dumandı. İşte durum burada. Kapıları açtık, alkol şişleri hep önüme döküldü" diye konuştu.

Kaynak: AA - DHA