İstanbul'da bazı semtlerde 6 saat elektrik kesilecek

Elektrik kesintisi Sancaktepe ve Kartal ilçelerinin bazı semtlerinde 25 Temmuza kadar uygulanacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - İstanbul'un Sancaktepe ve Kartal ilçelerinin bazı semtlerinde yarından itibaren 25 Temmuza kadar 6 saat süreyle elektrik kesintisi uygulanacak.

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş'den (AYEDAŞ) yapılan açıklamaya göre, 09.00-15.00 saatleri arasında kesinti uygulanacak semtler ve tarihleri şöyle:

"20 Temmuz Salı: Sancaktepe'de Alemdağ merkez, Alemdağ İlim Caddesi, Okul Sokak ve Fatih Caddesi, Kartal'da Başıbüyük Karanfil, Trafo Caddesi ile hastane arkası ve cami sokakları.

21 Temmuz Çarşamba: Sancaktepe'de Alemdağ Devlet Hastanesi, Merkez Mahallesi, Turgut Özal Caddesi, Canovate Elektronik, Kartal'da Başıbüyük Trafo, Dudullu ve Bakkalköy caddeleri, Aydın ve Yazgan sokakları ile Başıbüyük Kuyular Düzü mevkii köy içi.

22 Temmuz Perşembe: Sancaktepe'de yukarı ve merkez mahalleleri, Murat Demir Caddesi, Zetaş yanı, Kartal'da Zümrütevler Karaca Caddesi, Hukukçular Sitesi, Zümrütevler Sitesi ve Nil Caddesi.

23 Temmuz Cuma: Kartal'da Zümrütevler Nil ve Tülin caddeleri ile Çağlayan, Cüneyt Bayram, Mevlana ve Koç sokakları.

24 Temmuz Cumartesi: Sancaktepe Taşdelen Yolu Çamlık Mahallesi, Askeriye İçi, Kartal'da A. Rahmanlar Tekel ve Tugay yolu caddeleri ile Akdeniz Sokak, A. Rahmanlar Tansaş, 21 YY. Koleji, A. Rahmanlar Koçtaş, Kordonboyu 9. Fahriye Sitesi.

25 Temmuz Pazar: Sancaktepe'de İnönü ve Merkez mahalleleri, Demokrasi ve Ankara caddeleri ile Can Sokak, İSKİ Depo, Kartal'da Tugayyolu, Bağdat, 30 Ağustos ve Akdeniz caddeleri ile Yavuz Selim, Savaş, Güneyyolu, Hızırreis ve Uygar sokakları, Meteoroloji Merkezi."

Bu konularda ilginizi çekebilir