İzmir'in ilk 5M'li Migros'u cuma açılıyor

"Hiper Ucuz - Hiper Eğlenceli" konseptli 5M Balçova'da hizmete girecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İZMİR - Migros Grubu, İzmir'in ilk 5M'ini Balçova'da 25 Şubat'ta hizmete açacak.

Yapılan yazılı açıklamada, "Hiper Ucuz - Hiper Eğlenceli" konseptli 5M Balçova'da "İzmirli tüketiciye ucuzluğun yanı sıra eğlenceli alışveriş sunulacağı" kaydedildi.

"Egeliler'in meyve, sebze ve organik ürünleri ucuz satın alabilecekleri" belirtilen açıklama, İzmir ve Ege'nin yerel lezzetlerinin yanı sıra Anadolu'nun lezzet çeşidini ortaya koyan çeşitlerin "hiper ucuz" fiyatlarla tüketiciyle buluşturulacağı ifade edildi.

Migros'un, aile bireylerinin hem mağaza içinde geçireceği vakti daha eğlenceli ve keyifli hale getirecek yenilikçi uygulamalar hem de her bireyin farklı ilgi alanlarına yönelik yaşam alanları oluşturduğu duyurulan açıklamada, şöyle denildi:

"Yeni konsept, belirli bir alana ilgisi olan tüketicinin tüm ihtiyaçlarını aynı anda görebileceği şekilde belirlendi. Mutfak, banyo, çocuk, spor, elektronik, kozmetik ve otomobil gibi farklı yaşam alanları yaratılan 5M Balçova'da, tüketiciler ilgi alanlarına göre ihtiyaç duydukları her şeyi bu alanlarda çok rahatlıkla, pek çok ürünü bir arada kıyaslayarak bulabiliyorlar. Mağazanın ortasında rahat koltuklar ve online bağlantılı bilgisayarlar ile  'Keyif Salonu' var. Pek çok trendy, sürpriz ve yenilikçi ürün bulunabilecek. İzmir'in ilçelerindeki yazlık bölgelerde ve semtler arası kullanım için ideal, kullanışlı ve çevre dostu bir ürün olan akülü bisiklet, bununla birlikte rahat bir şekilde TV izlemek isteyenler için TV Koltuğu satışa sunuluyor. 5M Cafe'de 1 TL'ye keyifle yemek menüleri de müşteriler için hazırlandı."

 

Bu konularda ilginizi çekebilir