Jennifer Lopez'e dava

Lopez, KKTC'de Cratos Premium Hotel'deki konserini iptal etmişti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Boz Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Bozoğlu, "New York'a giderek Jennifer Lopez'e dava açacağız. Elinin tersiyle ittiği bir ülke ve otel olmadığımızı göstereceğiz" dedi.

Boz Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Bozoğlu, 24 Temmuz'da açılışı yapılacak KKTC'deki Cratos Premium Hotel'de konser verecek olan Jennifer Lopez'in web sitesinden yapılan açıklamada, konserin iptal edildiğinin duyurulması üzerine, Less Ottomans Hotel'de basın toplantısı düzenledi.

Dünya starları için özel sahne ve müzik sistemleri geliştirdiklerini ifade eden Bozoğlu, şöyle konuştu:

"Konserimizi Barış Harekatının yıl dönümüne denk getirdik. Gala gecesine iyi bir başlangıç yapmak için dünya starlarıyla görüşmeye başladık. Onlarla görüşürken, Lopez'in doğum gününün de 24 Temmuz olduğunu öğrendik. Ona bir doğum günü sürprizi yapmayı planladık. İlk başta doğum gününde hiç sahne almadığını söylese de yoğun kulis faaliyetleri yaparak kendisini ikna ettik. Eşi ve 2 oğluyla otelimize gelmeyi kabul etti. 16 Haziranda sözleşmeyi imzaladık."

Bozoğlu, Lopez'in KKTC'ye geleceğinin duyulması üzerine sanatçıyı mail yağmuruna tutan Amerika'daki Rumların, Kıbrıs'ın şu anki durumunun elverişsiz olduğunu ileri sürerek Lopez'in böyle bir karar almasına sebep olduklarını kaydetti.

Bozoğlu, konserin iptal edildiği kararını Lopez'in resmi internet sitesinden öğrendiklerini belirterek, şunları

söyledi:

"Lopez ile olan sözleşmemizde kendi imzası bulunuyor. Sanatçının hangi şartlarda konseri iptal edeceği sözleşmenin 11. maddesinde belirtilmiştir. Fakat kendisinin iptal gerekçesi, sözleşmede belirtilen maddelerin hiçbirine uymamaktadır. Bu da bize bir dava açma imkanı sağlıyor.

Lopez'in bu davranışı aynı zamanda imajımızın da sarsılmasına neden oldu. Bu da bize maddi anlamda büyük zararlar veriyor.

Sanırım Lopez, danışmanlarına fazla güvenmiş ve onların da kendisini yanlış yönlendirdiğine inanıyorum. New York'a giderek kendisine dava açacağız. Elinin tersiyle ittiği bir ülke ve otel olmadığımızı göstereceğiz. Pazartesi günü bir ihtar yazısı çekeceğiz, eğer cevap alamazsak dava açmayı düşünüyoruz."

Bozoğlu, Lopez'i uyarmak için bir mail kampanyası başlattıklarını belirterek, Türk halkının kampanyaya destek vermesini istedi.

Denktaş: Bu işin üzerine gideceğiz

KKTC'nin Birinci Cumhurbaşkanı Denktaş, KKTC Başbakanı İrsen Küçük ve TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Murat Mercan toplantıya telefonla katıldı. 

Denktaş, Rum idaresini Türklerin başına getirenin Amerika ve İngiltere olduğunu belirterek, "Şimdi onlara da bir görev düşüyor. Bu konu karşısında bir şeyler söylemeleri gerekir.

Eğer Kıbrıs'ta çözüm isteniyorsa, Rumlara bu kadar destek verip 'Hadi görüşelim' denmesinin bir anlamı yoktur. Hepimiz el birliğiyle bu işin üzerine gideceğiz. Onların binlerce mailine karşı milyonlarca mail göndererek gidişatı tersine çevirmeliyiz" dedi.  

Bu konularda ilginizi çekebilir