Kadınları bilinçlendiren gazete

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

 
İSTANBUL - Kadınların güzelliklerine güzellik, evlerine şıklık katan moda, makyaj, dekorasyon konularının yanında ilgi alanlarının sınırsız olduğunu öngören kadınıngazetesi.com, çalışmalarında bunu göz önüne alıyor. Ekonomiden teknolojiye, sağlıktan çocuk gelişimine, güncel haberlerden kültür sanata uzanan birçok konuda farkındalık yaratan site, kadınlarımızın bilinçlenmelerine katkı da sağlıyor.
Bir kadının hayata dair aradığı her şeye ulaşabilmesine imkan sağlayan internet sitesi, ülkemizde olan kadın profili algısını yıkıyor. Kadınların sadece evlerinde çocuklarına bakan, ev işleriyle ilgilenen kişiler olmadığını gösteren gazete, kadının birey olarak bağımsız olduğunu ve varlığının yok sayılmaması gerektiğini vurguluyor. Kadınlara hayatlarını kolaylaştırma konusunda ipuçları veren kadınıngazetesi.com ayrıca onlara her şeyin üstesinden gelebilecekleri konusunda bilinç kazandırıyor.
Kadınlar Öğrenmek İstiyor… 
Ülkemizin bazı kesimlerinde olan “Kız kısmı okumasa da olur” zihniyetine inat bir kadının ekonomiden teknolojiye, sağlıktan kültür sanata birçok konuda bilgi sahibi olmasının gerekliliğini düşünen ve birçok yeniliği okuyucusuyla buluşturan Kadının Gazetesi, zengin içeriğiyle sanal alemde çığ gibi büyümeye devam ediyor. Diğer sitelerden farklı olarak kadınların da ekonomi haberlerini okuyarak yorumlayabileceğini, teknolojiyle ilgilenebileceğini her geçen gün artan takipçi sayısıyla kanıtlıyor. Ev ekonomisi sekmesiyle, bayanların ellerinde olan mevcut kaynakları daha verimli kullanmaları konusunda bilgiler de veren gazete, yaşam standartlarını yükseltmelerine de destek oluyor.
İletişim müdürü Semanur Özer Geylan,  Kadının Gazetesi hakkında; "Kadınlar günlük hayatın içinde çok etkinler. Biz bunu fark ederek onların, günlük olaylara hızlı ulaşmalarını ve edindikleri bilgiyi paylaşmalarını sağlayan günlük kadın gazetesi olmayı hedefliyoruz. İçinde magazininden ekonomiye, kariyerden kişisel bakıma, siyasetten aile hayatına kadını ilgilendiren her şeyin bulunduğu bir site olan Kadının Gazetesi ile umarım faydalı oluruz." dedi.
Sitenin kurucu editörü Funda Gedik Özkundakçı ise " Bir kadının dilinden en iyi bir kadın anlar. Kadınların öğrenmesi gereken her türlü bilgiyi, olayı, haberi düzgün ve doğru bir şekilde iletmeye çalışıyoruz. Belki bizi ayıran en belirgin özelliklerimizden biri kadını hedefimizdeki yere koyarak değil, günlük doğal haliyle kabullenmemiz. Uçlarda değil rutinde habere yaklaşıp gerçeklerle meşgul olmamız. Böylece kadın sitemizde simge olmaktan çıkıyor ve birey olma özgürlüğünü tadıyor " dedi.