Kale Holding, yılı 300 milyon dolar ciro ile kapatacak

Kale Endüstri Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özgür, bu yılki yüzde 20 büyüme hedeflerini gerçekleştirdiklerini söyledi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
İSTANBUL - Kale Endüstri Holding, güvenlik alanındaki yarım asrı aşan tecrübesiyle, güvenlikle ilgili tüm ürünlerin bir arada sunulduğu ve örneğinin "ilk" mağazası olan Kale Güvenlik Merkezi'ni İstanbul'da açtı.
Açılışta konuşan Kale Endüstri Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Özgür, 2011 yılını başarıyla tamamladıklarını, yüzde 20 büyüme hedeflerini gerçekleştirdiklerini ve Holding olarak bu yılı 300 milyon dolar ciro ile kapatacaklarını söyledi.
Özgür, Kale Endüstri Holdingin 4 kıtada 72 ülkeye ihracat yapan bir kurum olduğunu belirterek, 2011 yılı ihracat rakamlarının 60 milyon dolar seviyesinde bulunduğunu, önümüzdeki yıl ise Çin ve Hindistan'a ağırlık vereceklerini bildirdi.
"Kale Kilit, 2012'de hırsızlara zor bir yıl yaşatacak. 2012 yılı için büyüme hedefimiz yüzde 20. Şu anda Çin'e ihracat yapıyoruz. Bunu duyan firmaların çoğu şaşırıyor. Çin artık kaliteli üründe, bizim ciddi ve önemli yatırımlarımız karşısında çok büyük, farklı rekabete girebilecek durumda değil."
Önce, gazetecilerin sorularını yanıtlarken, Türkiye genelindeki tüm yapı marketlerde yer aldıklarını hatırlatarak, Kale Güvenlik Merkezinin 3 milyon dolarlık bir yatırım olduğunu bildirdi.
Bu konularda ilginizi çekebilir