Kandıra F Tipi Cezaevi Müdürü silahlı saldırıda öldürüldü

Kandıra F Tipi Cezaevi'nin Müdürü İsmet Aktürk, bu sabah uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitirdi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Kocaeli'de daha çok çete suçlularının kaldığı Kandıra F Tipi Cezaevi'nin Müdürü İsmet Aktürk bu sabah otomobilinde yanından geçen bir başka araçtan kurşun yağmuruna tutuldu. Ağır yaralanan Aktürk, hastanede hayatını kaybetti.

Kandıra F Tipi Cezaevi'nin Müdürü İsmet Aktürk, bu sabah uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitirdi. 

Olay, İzmit'in Yeşilova Semti'nde trafik ışıklarında meydana geldi. Daha çok çete suçlularının kaldığı F Tipi Cezaevi'nin Müdürü İsmet Aktürk'ün içinde bulunduğu aracın yanına yaklaşan otomobilden peş peşe ateş açıldı. Kurşunlardan 3'ü İsmet Aktürk'ün vücuduna isabet etti. 

Ağır yaralanan İsmet Aktürk'ü, aracın şoförü hemen Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürdü. Burada ameliyata alınan İsmet Aktürk doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

İsmet Aktürk'e ateş açanların yakalanması için tüm ekipler seferber edildi.

1 yıl önce gelmişti

İsmet Aktürk, çeşitli illerde uzun yıllar cezaevi müdürü olarak çalıştı. Aktürk, yaklaşık 1 yıl önce Osmaniye T Tipi Ceza İnfaz Kurumu Müdürü iken Kocaeli’ye tayini çıktı. İsmet Aktürk, Osmaniye’den önce de Konya ilinde Konya E Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu’nda müdür olarak görev yapıyordu. İsmet Aktürk, 1 yıldır Kandıra 1 No'lu F Tipi Cezaevi Müdürü olarak görev yapıyordu.