Karayollarında durum

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Karayollarının yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.
Karayolları Genel Müdürlüğü Yol Durum Bülteni'ne göre, Mekece-Bozüyük yolunun 56-58. kilometreleri arasındaki (Şelale rampası bitimi) Yüksek Hızlı Tren Projesi kapsamında by-pass geçişi yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.
Muğla-Marmaris ayrımı-Ortaca yolunun 42-46. kilometreleri arasında (Kocabel mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
Söke-Milas yolunun 0-19. kilometreleri arasında (Bafa Gölü-Karacabel Tüneli mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılıyor.
Piraziz-Tirebolu yolunun Espiye İlçesi Yılgın Köyü İzci Okulu mevkisinde yaya üst geçidi montaj çalışması nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.
Ankara-Pozantı Otoyolu 350-366 kilometreleri arası Çiftehan-Pozantı kesiminde heyelan önleme yapıları çalışmaları nedeniyle kademeli olarak yol ve şerit kapatma yapılarak ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.
Anadolu Otoyolu-Gümüşova arasında bulunan köprü, viyadük ve tünellerin onarım ve depreme karşı güçlendirme çalışmaları nedeniyle Kurtköy ve Samandıra bağlantı yollarında 23.00-06.00 saatleri arasında çalışmanın durumuna göre bir şerit trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanacak.
Çatalca-Gebze Otoyol kesiminde bulunan köprü, viyadük ve tünellerin onarım ve depreme karşı güçlendirme çalışmaları nedeniyle 08.00-17.00 saatleri arasında çalışmanın durumuna göre bir şerit trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanacak.
Anadolu Otoyolu Kavşağı-Gümüşova arasında 58. kilometredeki Batı Hereke Viyadüğünde depreme karşı güçlendirme çalışmaları nedeniyle 08.00-17.00 saatleri arasında D-100 karayolunun İstanbul istikametinde bir şerit trafiğe kapatılacak. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.
Milas-Yatağan yolunun 4-19. kilometreleri arasındaki (Kozağaç mevkisi, Boğayokuşu mevkisi ve Karaltı mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı ve perşembe günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 6-16 ve 80-87. kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılıyor.
Söke-Milas ayrımı-Akbük-Didim yolunun 6-11. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, perşembe ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.