Karcher, ürünlerini sanayicilere tanıttı

Şirket, Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren sanayicilere ürün tanıtımı gerçekleştirdi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

KOCAELİ - Temizlik ekipmanları firmalarından Karcher, Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren sanayicilere ürün tanıtımı gerçekleştirdi.

Gebze Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu'ndaki tanıtım toplantısında konuşan Karcher Servis Ticaret A.Ş Genel Müdürü Umut Delikanlı, Karcher'in dünyanın en büyük temizlik ekipmanı sağlayıcısı olduğunu söyledi.

Firmanın faaliyetleri hakkında bilgi veren Delikanlı, şunları kaydetti:

"1935 yılında Almanya'da kurulan firmamız temizlik makine ve ekipmanları üretimi gerçekleştirmektedir. Üretmiş olduğumuz makine, aksesuar, deterjan ve su arıtma sistemleri kişisel ve ev temizliğinin yanı sıra endüstri, hastane, belediye hizmetleri, bahçe, temizlik ve yemek firmaları başta olmak üzere hemen her sektöre hitap etmektedir. Karcher ürünleri 190 ülkede satılıyor. 1,4 milyar avro olan yıllık cironun yüzde 85'i Almanya dışında gerçekleşiyor. Türkiye pazarına 10 yıl önce girdik. Türkiye'de 5 bölge müdürlüğünün yanı sıra 150 satış ve servis noktası ile hizmet vermektedir. 10 yılda Türkiye'de 200 bin civarında temizlik makine ve ekipmanı satışı gerçekleştirdik."

Tanıtım toplantısının ardından GOSB bölge müdürlüğü önündeki açık alanda, toplantıya katılan sanayicilere temizlik ürünleri tanıtıldı. Toplantıya çok sayıda sanayici ve Karcher'in Gebze satış yetkilileri de katıldı.

Bu konularda ilginizi çekebilir