KARDEMİR'de imza müjdesi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin, 1''Bir süredir devam eden toplu sözleşmede imzalar, yarın atılacak'' müjdesi verdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

 
 
KARABÜK - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları A.Ş'de (KARDEMİR) başlayan 10. dönem toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde imzaların yarın atılacağını bildirdi.
Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, KARDEMİR yönetimi ve Çelik-İş Sendikası arasında görüşülen toplu iş sözleşmesinin yarın imzalanacağını belirterek, imza töreninde kendisinin de bulunacağını söyledi.
KARDEMİR'in ülkenin ilk ağır sanayisi olduğunu hatırlatan Şahin, ''3 Nisan, KARDEMİR'in temellerinin atılması ve Karabük'ün kuruluşunun 76. yıl dönümü. Karabük'te bir çok etkinlik düzenlenecek. Toplu sözleşmenin de böylesine önemli bir günde sonuçlanarak imzaların atılması mutluluk verici'' diye konuştu.
Şahin, sendika yetkililerinin yapılan anlaşmanın rakamlarını açıklayacağını ifade ederek, 1800 derece sıcağın karşısında çalışan işçilerin, her şeyi hak ettiğini kaydetti.
Fabrika yönetiminin de işçinin hakkını vereceğine inandığını dile getiren Şahin, ''Anlaşma sağlanması beni sevindirdi'' dedi.